Gratis verzending
op orders boven €70,-

Veilig betalen
iDeal, Bancontact, MisterCash

Heeft u een vraag?
Bel: 0516 - 52 34 21

Multivitaminen

Omdat ons lichaam alle mineralen en de meeste vitamines niet zelf aan kan maken, is het essentieel dit uit je voeding te halen. Wanneer je gevarieerd en gezond eet krijg je overal voldoende van binnen, maar dat lukt niet altijd. Je kan er goed aan doen je dagelijkse voeding te ondersteunen met multivitaminen en mineralen. 

Kies je voor een vloeibare variant, vegan, speciaal voor de man, vrouw, kind of ben je in verwachting? Wij hebben een groot assortiment multivitaminen afgestemd op jouw behoeften. 

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
9.2 Onze vermelding op http://www.keurmerk.info Lees onze reviews! verzameld door Kiyoh.nl

Artikelen 19 tot 36 van 434 in totaal

per pagina

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
9.2 Onze vermelding op http://www.keurmerk.info Lees onze reviews! verzameld door Kiyoh.nl
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • 60 stuks
    Meer info

    Adam multi vitamine man van NOW (60tabl)

    ADAM Multivitamine van NOW is een uitgebalanceerd multipreparaat, speciaal voor de man. Deze formule is geformuleerd zonder ijzer, maar met dezelfde vertrouwde kwaliteit. Daarnaast bevat het vitamine B6 en B12 in de biologisch actieve vormen. Door de actieve vorm van vitamine b te slikken zijn deze meteen voor het lichaam beschikbaar. Verder bevat deze multi co-enzym Q10, alfa-liponzuur, zaagpalm extract, resveratrol en druivenpitextract.

    ADAM Multivitamine van NOW is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

    Inhoud: 60tabl (Bij de aanbevolen dagelijkse dosering genoeg voor 60 dagen)

    Normale prijs:  39,95

     31,96

    +
    -
  • 90 stuks
    Meer info

    Multi vital extensis actief van Bonusan : 90 Tabletten

    Multi Vital Extensis Actief is een uitgebalanceerde multivitamine voor vijftigplussers en ouderen. Deze multivitamine draagt dankzij onder andere calcium en magnesium bij aan het behoud van sterke botten. Voor de cognitieve functie zijn ijzer, jodium en zink toegevoegd en de normale werking van het hart wordt ondersteund door vitamine B1. Daarmee is Multi Vital Extensis Actief dé multivitamine voor wie wat ouder wordt.

    -Bevat vitaminen en mineralen waar vijftigplussers meer van nodig hebben
    -Wordt goed opgenomen door het lichaam
    -Met kruidenextracten zoals Ginkgo biloba, dat goed is voor het geheugen*

    Normale prijs:  33,99

     30,59

    Vanaf:  30,29
    +
    -
  • 120 stuks
    Meer info

    Combined Support van Nutrisan (120vcaps)

    Combined Support is een compleet multivitaminen, -mineralen en fytoproduct. Deze minutieus ontwikkelde formule biedt een volledige eerstelijnsbescherming en bevat zorgvuldig geselecteerde grondstoffen.

    LETOP: Combined Support is de nieuwe naam voor Total Protect.

    Normale prijs:  84,95

     69,66

    Vanaf:  68,27
    +
    -
  • 120 stuks
    Meer info

    OrthoNutrients Mix Combipack (60 + 120) van Nutrisan Pro

    Een zeer complete nutriëntenformule, uiterst zorgvuldig samengesteld volgens de laatste ontwikkelingen op het vlak van nutritionele wetenschappen! OrthoNutrients Mix Combipack is een product op basis van vitaminen, mineralen, speciale nutriënten, super bessenmix en hoogwaardige plantenextracten.

    Inhoud: (Bij de aanbevolen dagdosering genoeg voor 60 dagen)
    DailyNutrients Mix: 60 vegetarische capsules
    FytoNutrients Mix: 120 vegetarische capsules

    Normale prijs:  119,23

     100,00

    Vanaf:  98,00
    +
    -
  • 90 stuks
    Meer info

    Raw Whole Food MULTI plant o'vitamins (90tabl)

    Het beste groenten en fruit van gecertificeerd, biologische oorsprong is geselecteerd, geplukt en geoogst op het moment dat de rijpheid en volgroeidheid optimaal was. Bij de verwerking van deze producten is gebruik gemaakt van een exclusieve verwerkingsmethode, waarbij de vitamines en plantenzymen volledig behouden blijven. Dit resulteert in een zeer hoogwaardig, rauw voedingssupplement, boordevol waardevolle nutriënten, vitamines, mineralen, antioxidanten en sporen, die een perfecte aanvulling vormen op een veelzijdig eetpatroon met veel verschillende, verse en onbewerkte voedingsproducten. De Raw Whole Food Multi is een uitgebreide multi-vitamine met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Naast vitamines, mineralen, kruiden, o.a. Koreaanse ginseng, ginkgo, echinacea, 3 soorten mushrooms, reishi, shiitake, maitake, bevat de Raw Whole Food Multi ook enzymen en een plantaardige omega blend.

     33,95
    +
    -
  • 60 stuks
    Meer info

    Elke Dag 50+ van Vitals (60tabl)

    Elke Dag 50+ (voorheen Elke Dag Senior) is speciaal geformuleerd voor mannen en vrouwen boven de 50 jaar. Het lichaam krijgt met de jaren andere nutritionele behoeften. Zo neemt de behoefte aan ijzer en koper af. Elke Dag 50+ bevat daarom geen ijzer en koper. Waar mannen en vrouwen op die leeftijd wel behoefte aan hebben is extra vitamine B12 en voldoende foliumzuur (folaat), Ook zijn hogere doseringen vitamine K2 en D3 belangrijk voor deze leeftijdsgroep. Daarom zijn deze ingredienten juist toegevoegd.

    Normale prijs:  49,95

     39,96

    +
    -
  • 60 stuks
    Meer info

    Elke Dag Mama Capsules (60caps) van Vitals

    In een plantaardige capsule - dosering eventueel te spreiden over de dag. Elke dag mama capsules bevatten bètacaroteen een veilige dosering vitamine A - verantwoorde doseringen B-vitaminen, waarvan B2, B6, B12 en foliumzuur (Quatrefolic®) in biologisch actieve vorm.

    Normale prijs:  26,95

     21,56

    +
    -
  • 250 gram
    Meer info

    Elke Dag Poeder van Vitals (250gram)

    De meeste multi’s in poedervorm bestaan voor een (groot) deel uit suikers en/of bevatten kunstmatige zoetstoffen om de smaak te verbeteren. Het unieke van Elke Dag Poeder is dat de smaak van de vitaminen en mineralen geneutraliseerd wordt door natuurlijke, ongeraffineerde inuline, een prebiotische vezel die van origine lichtzoet is. Het product bevat verder geen suiker, zoetstoffen, synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

    Net als de andere multi’s in de Elke Dag-serie onderscheidt dit product zich door de samenstelling en de gekozen verbindingen van de vitaminen en mineralen.

    Normale prijs:  39,95

     31,96

    +
    -
  • 60 stuks
    Meer info

    Elke Dag 50+ van Vitals (60caps)

    Voor vijftigplussers die de voorkeur geven aan capsules in plaats van tabletten. Elke Dag 50+ capsules bevatten per twee capsules precies dezelfde doseringen als het product Elke Dag 50+ Tabletten, met uitzondering van vitamine C (100 mg i.p.v. 200 mg), calcium (30 mg i.p.v. 150 mg) en magnesium (30 mg i.p.v. 100 mg). Deze zijn in de capsules lager gedoseerd, simpelweg omdat er meer past in een tablet dan in twee capsules. 

    Normale prijs:  34,95

     27,96

    Vanaf:  27,90
    +
    -
  • 90 stuks
    Meer info

    Elke Dag Sport Tabletten van Vitals (90tabl)

    Exact dezelfde formule als Elke Dag Tabletten, maar van Elke Dag Sport wordt elke batch NZVT gecertificeerd. Vitamine D3 uit plantaardige bron, vitamine K1 en K2 in stabiele vorm bevat calcium en magnesium uit natuurlijke bron.

    Elke Dag Sport
    -exact dezelfde formule als Elke Dag Tabletten, maar van Elke Dag Sport wordt elke batch NZVT gecertificeerd
    -25 mcg vitamine D3 uit plantaardige bron (Vitamin D3V®)
    -37,5 mcg vitamine K1 én 75 mcg vitamine K2 in stabiele vorm (K2Vital® Delta)
    -bevat calcium en magnesium uit natuurlijke bron (Aquamin®)

    Normale prijs:  49,95

     39,96

    +
    -
  • 60 stuks
    Meer info

    Elke Dag Platinum van Vitals (60tabl)

    Elke Dag Platinum is voor volwassenen en ouderen die gebaat zijn bij de hogere doseringen en die naast hun multi niet nog een apart calcium-, magnesium-, kalium- en/of vitamine C-, D- of K-supplement willen hoeven nemen.

    Normale prijs:  49,95

     39,96

    +
    -
  • 60 stuks
    Meer info

    Elke Dag Basis van Vitals (60tabl)

    Basisaanvulling voor jongeren en jongvolwassenen zonder bijzondere toevoegingen - verantwoorde doseringen B-vitaminen in juiste verhouding - B2, B6, B12 en foliumzuur -v itamine D3 uit plantaardige bron - geschikt voor vegetariërs en veganisten.

    Normale prijs:  29,95

     23,96

    +
    -
  • 60 stuks
    Meer info

    Elke Dag Mama Tabletten (60) van Vitals

    Een zorgvuldig ontworpen multi voor vrouwen met een zwangerschapswens, die zwanger zijn of die borstvoeding geven. Elke Dag Mama bevat de belangrijkste nutriënten in de juiste verhouding en in doseringen volgens de laatste inzichten. Daarbij is uitsluitend gekozen voor goed opneembare verbindingen.

    Normale prijs:  39,95

     31,96

    Vanaf:  31,90
    +
    -
  • 60 stuks
    Meer info

    Elke Dag Capsules van Vitals (60caps)

    Specifiek ontworpen voor tieners vanaf 14 jaar (1 capsule per dag), of volwassenen (2 capsules per dag) die de voorkeur geven aan capsules in plaats van tabletten. Elke Dag Capsules met verantwoorde doseringen B-vitaminen, en ruime doseringen D3 en K2 aangevuld met Q10, luteïne, zeaxanthine en meso-zeaxanthine.

    Normale prijs:  24,95

     19,96

    +
    -
  • 90 stuks
    Meer info

    Elke Dag Junior van Vitals (90kauwtabl)

    Elke Dag Junior is een kauwtablet in de vorm van een olifantje met aardbeiensmaak, speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 3 jaar. Elke Dag Junior blinkt uit in samenstelling, dosering en opneembaarheid en is vrij van toegevoegde suikers, kunstmatige zoetstoffen en onnodige hulpstoffen.

    Normale prijs:  29,95

     23,96

    Vanaf:  23,95
    +
    -
  • 30 stuks
    Meer info

    Elke Dag Junior (30 kauwtabl.) van Vitals

    Sterk verbeterde smaak met riante doseringen van sleutelnutriënten die belangrijk zijn voor de gezondheid, groei en ontwikkeling van kinderen. Dit product bevat 15 mcg vitamine D3, 30 mcg K1 en 45 mcg K2 in stabiele vorm (K2Vital® Delta) en calcium en magnesium uit natuurlijke bron (Aquamin®).

    De ijzer, zink, koper en mangaan in dit product komen in maagvriendelijke, goed opneembare bisglycinaatvorm van Albion (TRAACS®). Verder is dit product vrij van toegevoegde suikers, kunstmatige zoetstoffen en onnodige hulpstoffen.

    Normale prijs:  14,95

     11,96

    +
    -
  • 90 stuks
    Meer info

    Elke Dag Tabletten van Vitals (90tabl.)

    Is al jaren de meest populaire variant binnen de Elke Dag-serie. Dit is een één-per-dag multi in tabletvorm, geschikt voor volwassenen vanaf 18 jaar. Een zorgvuldig ontworpen multi met essentiële micronutriënten en bijzondere aanvullingen.

    Normale prijs:  49,95

     39,95

    Vanaf:  39,90
    +
    -
  • 30 stuks
    Meer info

    Elke Dag Tabletten 30 tabletten van Vitals

    Elke Dag Tabletten is al jaren de meest populaire variant binnen de Elke Dag-serie. Dit is een één-per-dag multi in tabletvorm, voor volwassenen vanaf 18 jaar. Het is een zorgvuldig ontworpen multi met essentiële micronutriënten en bijzondere aanvullingen

    Normale prijs:  19,95

     15,96

    +
    -

Artikelen 19 tot 36 van 434 in totaal

per pagina

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
9.2 Onze vermelding op http://www.keurmerk.info Lees onze reviews! verzameld door Kiyoh.nl
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Meer over Multivitamines

Multivitamines zijn er in veel verschillende soorten en maten en in vele verschillende samenstellingen en doseringen. De moeilijkste keuze is dan welke multivitamine nou het meest geschikt zou zijn voor u. Om u wat op weg te helpen hebben wij hieronder de meest gekochte producten op vitacijn geselecteerd per doelgroep.

Multivitamine vrouw

Veel supplementen zijn ontwikkelt in een tijd dat onderzoek zich vooral toespitste op de man. Dit is natuurlijk erg ouderwets maar is nog steeds terug te vinden in veel samenstellingen van multivitamines. De meeste multivitaminen zijn samengesteld op de voedingsbehoefte van de man.

Gelukkig hebben meerdere merken de laatste jaren multivitaminen ontwikkelt gericht op de voedingsbehoefte van de vrouw. De populairste in onze shop zijn "Elke dag mama van Vitals" en de "Meer in 1 Vrouw van Vitortho". 

Multivitamine man

Voor mannen is de keuze groter omdat de meeste multivitaminen qua samenstelling gericht zijn op onderzoek onder mannen. Welke voedingsbehoefte exact bij mannen past is moeilijk te zeggen omdat er zoveel verschillende multivitamines aangeboden worden. Bij Vitacijn zien we dat onze manlijke klanten veel voor de "Elke dag tabletten van Vitals" en de "Meer in 1 Man van Vitortho" kiezen.

Multivitamine Kind

Een multivitamine voor kinderen is een supplement waarin verschillende vitaminen en mineralen zitten. Precies díe minerelen en vitaminen waar uw kind behoefte aan heeft. En uiteraard moet ook de dosering ervan afgestemd zijn op kinderen. Zodat kinderen deze supplementen veilig kunnen gebruiken.

Het lastige bij multivitamine voor kinderen is dat de dosering tot 18 jaar sterk kan verschillen. Let dan ook goed op de etiketten of verpakking van het product waar de juiste dosering voor uw kind op uitgesplitst zal zijn. 

Bij Vitacijn zien we dat al multivitamine voor kinderen vooral "Vibracell" de "Elke dag junior van Vitals" en de "Vitamine C + D3 Gummies van Vitals" populair zijn.

Beste Multivitamine

Er wordt ons vaak gevraagd wat is de beste multivitamine die jullie hebben. Dit is altijd een lastige vraag want de beste multivitamine is een vitamine gericht en samengesteld op voedingsbehoefte en die kan sterk verschillen per persoon. Zelf vinden wij dat een goede multivitamine niet alleen vitamines moet bevatten maar ook mineralen. De producent moet ook een aantoonbare drive hebben om de recepten steeds te verbeteren. Als wij deze eisen nemen dan vinden wij de multivitamine van Vitals en de multivitamines van Vitortho de beste.