Gratis verzending
op orders boven €70,-

Veilig betalen
iDeal, Bancontact, MisterCash

Heeft u een vraag?
Bel: 0516 - 52 34 21

Bacteri 8 van Bonusan : 28 Capsules

Het ideale supplement voor (jong)volwassenen, speciaal samengesteld om de gezondheid van de darmen te ondersteunen. Dit product bevat 8 verschillende bacteriestammen, waarvan 3 bifidobacteriën en 5 lactobacillen (melkzuurbacteriën). Wat deze stammen gemeen hebben, is dat ze de reis door de spijsvertering overleven en levend de dikke darm bereiken.

Inhoud: 28 stuks

vragen vitacijn

Normale prijs:  36,99

 33,29

u bespaart: 3,70 euro

  • Vanaf 2 voor  32,96 per stuk. Bespaar 1% extra.
Deel dit product
Dit product staat in:
Meer productinformatie
Details

Bacteri 8 van Bonusan : 28 Capsules

Gebruik:
Tenzij anders aanbevolen dagelijks een capsule ten minste een uur voor de maaltijd innemen.
Aanbevolen dosering niet overschrijden.
Je kunt Bonusan Bacteri-capsules innemen met een glas water of andere drank.

De capsule mag bij slikproblemen eventueel geopend worden, maar houd er rekening mee dat dat de levensvatbaarheid van de bacteriën niet ten goede komt.
Liever een poeder? Kies dan Bacteri 8 in sachets. Klik hier voor de sachets.

Algemeen: Het advies is probiotica staand in te nemen. Als je staat verplaatsen de bacteriën zich sneller door de maag.
Het Bacteri-supplement kan het best op een lege maag worden ingenomen, bijvoorbeeld voor het slapengaan of een half uur voor het ontbijt.
Wij raden aan om de aanbevolen hoeveelheid probiotica gedurende 14 dagen in te nemen.
Let op:
Het kan voorkomen dat bij aanvang met een supplement met bacteriestammen of vezels gasvorming of krampen optreden
Hoewel dit misschien ongemakkelijk kan zijn is het volkomen normaal en betekent dit dat de bacteriën de darm levend hebben bereikt
Na een paar dagen tot een week past het lichaam zich aan en nemen deze verschijnselen af of verdwijnen
Het kan helpen de eerste week met een halve dosis te beginnen.

Bonusan Bacteri 8: Basisproduct voor (jong)volwassenen voor een gezonde spijsvertering

Bacteri 8 van Bonusan is het ideale supplement voor (jong)volwassenen, speciaal samengesteld om de gezondheid van de darmen te ondersteunen. Dit product bevat 8 verschillende bacteriestammen, waarvan 3 bifidobacteriën en 5 lactobacillen (melkzuurbacteriën). Wat deze stammen gemeen hebben, is dat ze de reis door de spijsvertering overleven en levend de dikke darm bereiken.

Bij probiotica gaat het erom dat de bacteriën daadwerkelijk levend de darmen bereiken om effectief te zijn. Gewone capsules en tabletten bieden vaak onvoldoende bescherming tegen omgevingsfactoren zoals lucht en vocht, wat de overlevingskans van de bacteriën vermindert. Bovendien kunnen bacteriën in het lichaam op weg naar de darmen worden aangetast. Daarom zijn wij geen voorstander van deze vormen.

Bij Bonusan wordt gebruik gemaakt van luchtdichte sachets en speciale DRcaps® om de kwaliteit en houdbaarheid van probiotica te waarborgen. DRcaps® zijn plantaardige capsules gemaakt van natuurlijke materialen die de bacteriën beschermen tot ze de darmen bereiken. Deze gepatenteerde capsules zijn bestand tegen maagzuur en openen pas in de darmen, wat een zogenoemd 'delayed release-effect' creëert. Hierdoor kan Bonusan garanderen dat zoveel mogelijk bacteriën hun bestemming bereiken en effectief bijdragen aan een gezonde spijsvertering.

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule  
Mix van bacteriestammen: Lb. acidophilus LA1, Lb. casei BGP93,
Lb. reuteri LR92, Lb. rhamnosus LR1, Lc. lactis SP38, Bb.
bifidum SP9, Bb. breve BB03, Bb. longum SP54

5 x 10⁹ KVE

Fructo-oligosachariden (FOS)

300 mg

Ingredienten
Maltodextrine, inuline, mix van bacteriestammen.

Gebruik
Tenzij anders aanbevolen dagelijks 1 capsule ten minste een uur voor de maaltijd innemen.
Het kan voorkomen dat bij aanvang met een supplement met bacteriestammen of vezels gasvorming of krampen optreden. Hoewel dit misschien ongemakkelijk kan zijn is het volkomen normaal en betekent dit dat de bacteriën de darm levend hebben bereikt. Na een paar dagen tot een week past het lichaam zich aan en nemen deze verschijnselen af of verdwijnen. Het kan helpen de eerste week met een halve dosis te beginnen.

Droog en afgesloten bewaren bij kamertemperatuur.

Meer over Bonusan

Bonusan is een familiebedrijf dat meer dan 100 jaar geleden begon met een bevlogen fytotherapeut genaamd Pieternella Maria Bogaerds. Haar zoon, Hendrik Bogaerds, richtte Bonusan op in 1966, en het bedrijf richt zich op natuurlijke geneeskunde en hoogwaardige supplementen. Ze waarborgen kwaliteit door een eigen productiefabriek en delen kennis via de Natura Foundation. Bonusan is gegroeid en heeft internationaal podium bereikt in Spanje, Duitsland, Oostenrijk en België. Hun missie blijft gericht op het delen van de kracht van natuurlijke ingrediënten om de wereld gezonder te maken. Ze benadrukken vijf kenmerken van kwalitatieve supplementen en vijf pijlers van een gezonde leefstijl, waarbij holistische benaderingen centraal staan. Het doel is het optimaliseren van het natuurlijk herstelvermogen van het lichaam voor een goede gezondheid.

LET OP:Dit product is een voedingssupplement

  • Aanbevolen dosering niet overschrijden.
  • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
  • Buiten bereik van jonge kinderen houden.
  • Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
  • Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Disclaimer: De bovenstaande productinformatie werd aangeleverd door de producent/leverancier zelf. Mocht u toch ergens een fout zien staan laat ons dit zo snel mogelijk weten dan regelen wij dat de nodige aanpassing geregeld wordt in samenwerking met de betreffende producent/leverancier.

Video

Daarom Vitacijn

  • checkGratis verzending boven €70,-
  • checkGratis binnen 14 dagen retour
  • checkGratis persoonlijk advies
  • checkKies zelf uw bezorgdag
  • checkVeilig betalen via:

Veilig betalen

9.2 Onze vermelding op http://www.keurmerk.info Lees onze reviews! verzameld door Kiyoh.nl

Disclaimer: Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige voordat u supplementen gebruikt in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte en medicijngebruik.