Gratis verzending
op orders boven €70,-

Veilig betalen
iDeal, Bancontact, MisterCash

Heeft u een vraag?
Bel: 0516 - 52 34 21

L-Lysine 1000mg van Vitakruid (90tabl)

Vitakruid L-Lysine 1000mg Tabletten is een voedingssupplement met hoge dosering van het essentiële aminozuur L-Lysine en ook nog in de  hoogst biologisch beschikbare vorm. Vitakruid ging nog een stap verder en heeft vitamine C toegevoegd aan dit supplement. De extra vitamine C is bedoeld om de opname van de L-lysine extra te ondersteunen.


We zijn voor toereikende L-Lysine niveaus dus volledig afhankelijk van inname via de voeding. Dat kan met name voor vegetariërs en veganisten een probleem vormen. Tevens wordt uit L-Lysine L-Carnitine aangemaakt. Ook L-Carnitine komt voornamelijk voor in dierlijke producten, waardoor vlees- en zuivelonthouders extra kans maken op een L-lysine tekort.

Inhoud:

vragen vitacijn

Normale prijs:  19,90

 14,33

u bespaart: 5,57 euro

  • Vanaf 2 voor  14,04 per stuk. Bespaar 2% extra.
  • Vanaf 4 voor  13,93 per stuk. Bespaar 3% extra.
Deel dit product
Dit product staat in:
Meer productinformatie
Details

L-Lysine 1000mg van Vitakruid

Een essentieel aminozuur

L-Lysine is een essentieel aminozuur
Voorloper van l-carnitine
Goed voor de weerstand*
Best opneembare vorm l-lysine
Hoogst biologisch beschikbare vorm van l-lysine
Toevoeging van vitamine C voor versterking van de werking
Gebruiksvriendelijk door tabletvorm

Gebruik:
Neem 1 tablet per dag, tenzij anders geadviseerd. Bij voorkeur gescheiden van voeding innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

L-Lysine: Een Essentieel Aminozuur en Precursor van L-Carnitine

L-Lysine behoort tot de categorie van essentiële aminozuren, wat betekent dat ons lichaam niet in staat is om dit aminozuur zelf te produceren uit andere aminozuren. We moeten volledig vertrouwen op onze voeding om voldoende L-Lysine binnen te krijgen. Dit kan met name een uitdaging vormen voor vegetariërs en veganisten, omdat L-Lysine voornamelijk aanwezig is in dierlijke eiwitten, met vlees en zuivel als belangrijkste bronnen. Als je een dieet volgt met weinig tot geen dierlijke producten, kan het aanvullen van L-Lysine waardevol zijn.

Bovendien is L-Lysine de directe precursor van het semi-essentiële aminozuur L-Carnitine. Dit betekent dat ons lichaam L-Carnitine slechts gedeeltelijk kan aanmaken uit voeding. Ook L-Carnitine is voornamelijk te vinden in dierlijke producten, waardoor mensen die vlees en zuivel vermijden mogelijk lagere niveaus van dit aminozuur hebben.

Hoogst Biologisch Beschikbare Vorm van L-Lysine

Voor L-Lysine 1000 maakt Vitakruid exclusief gebruik van de L-structuurvorm van lysine. Biochemisch gezien heeft dit veel betekenis omdat lysine twee vormen heeft, de L-structuurvorm en de D-structuurvorm. Het menselijk lichaam herkent alleen de L-structuurvorm (linksdraaiende vorm) als natuurlijk. De gespiegelde D-vorm komt niet voor in levend weefsel en wordt als synthetisch beschouwd. De L-structuurvorm garandeert niet alleen dat onze L-Lysine honderd procent natuurlijk is, maar ook een optimale biologische beschikbaarheid heeft.

Een Hoge Dosering van 1000 mg per Tablet

Natuurlijk is naast de kwaliteit van het aminozuur ook de dosering van groot belang. Een hogere dosis betekent simpelweg meer werkzame stoffen en dus een groter effect. De meeste L-Lysine supplementen bevatten doorgaans tussen de 250 en 500 mg per tablet. Onderzoek heeft echter aangetoond dat deze doseringen mogelijk te laag zijn voor een significant effect. Daarom bevat Vitakruid L-Lysine 1000 maar liefst 1000 mg extract per tablet, en wordt geadviseerd om maximaal twee tabletten per dag in te nemen; een dosering die goed onderbouwd is!

Toevoeging van Vitamine C

Vitamine C speelt een cruciale rol bij het ondersteunen van het immuunsysteem*. Het is bijvoorbeeld bewezen dat vitamine C de weerstand tijdens fysieke inspanning kan verbeteren*. Een uitdaging met vitamine C is echter dat ons lichaam niet in staat is om het zelf aan te maken, dus we zijn volledig afhankelijk van onze voeding voor een voldoende inname. Het nemen van een supplement kan een waardevolle aanvulling zijn. Bovendien bevordert vitamine C de opname van L-Lysine.

Gebruiksvriendelijk dankzij Tabletten

L-Lysine 1000 mg is verkrijgbaar in tabletvorm. Voor de meeste mensen wordt suppletie in tabletvorm als gebruiksvriendelijk beschouwd, omdat er geen gedoe is met water, roeren of mengen. Als je de voorkeur geeft aan suppletie in tabletvorm, is L-Lysine 1000 een uitstekende keuze!

Samenstelling per dosering (1 tablet)RI*
L-Lysine 1000 mg **
Vitamine C (ascorbinezuur) 18,75 mg 23,4%
* Referentie-Inname    
** Geen RI vastgesteld

Ingrediënten: L-Lysine, microcrystalline cellulose (anti-klontermiddel), dicalcium fosfaat (vulstof), stearinezuur (anti-klontermiddel), Vitamine C (ascorbinezuur), HPMC (glansmiddel), glycerol (bevochtigingsmiddel).

Bevat geen: GMO, gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

* Goedgekeurde gezondheidsclaims:
Vitamine C heeft een positieve invloed op het immuunsysteem
Vitamine C bevordert de weerstand tijdens en na fysieke inspanning
Vitamine C is een antioxidant die een bijdrage leveren bij het wegvangen van vrije radicalen en daarmee gezonde cellen en weefsels helpen beschermen
Vitamine C werkt als antioxidant voor vitamine E en brengt deze weer in actieve vorm

Meer over Vitakruid als producent

Vitakruid is een toonaangevend Nederlands bedrijf dat zich toelegt op hoogwaardige voedingssupplementen en nutraceuticals. Met meer dan een decennium aan ervaring, onderscheidt Vitakruid zich door zijn sterke focus op wetenschappelijke kennis en onderzoek, waarbij ze samenwerken met experts om innovatieve, kwalitatieve producten te ontwikkelen. Ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, met ISO 22000  en GMP-certificeringen die hun strenge controle en voedselveiligheid bevestigen. Vitakruid staat bekend om transparantie en klantgerichtheid, waarbij ze uitgebreide informatie bieden over hun producten en ingrediënten. Kortom, Vitakruid is uw betrouwbare partner als het gaat om levering van hoog kwalitatieve voedingssupplementen.

LET OP:Dit product is een voedingssupplement

  • Aanbevolen dosering niet overschrijden.
  • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
  • Buiten bereik van jonge kinderen houden.
  • Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
  • Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Disclaimer: De bovenstaande productinformatie werd aangeleverd door de producent/leverancier zelf. Mocht u toch ergens een fout zien staan laat ons dit zo snel mogelijk weten dan regelen wij dat de nodige aanpassing geregeld wordt in samenwerking met de betreffende producent/leverancier.

Video

Daarom Vitacijn

  • checkGratis verzending boven €70,-
  • checkGratis binnen 14 dagen retour
  • checkGratis persoonlijk advies
  • checkKies zelf uw bezorgdag
  • checkVeilig betalen via:

Veilig betalen

9.2 Onze vermelding op http://www.keurmerk.info Lees onze reviews! verzameld door Kiyoh.nl

Disclaimer: Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige voordat u supplementen gebruikt in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte en medicijngebruik.