Gratis verzending
op orders boven €70,-

Veilig betalen
iDeal, Bancontact, MisterCash

Heeft u een vraag?
Bel: 0516 - 52 34 21

Magnesium 200 complex van Vitakruid (180tabl)

Magnesium 200 Complex is een krachtige combinatie van de 4 meest bekende en populaire organische magnesium vormen in 1 product. Organische magnesium vormen zijn beter opneembaar dan anorganische vormen. Door de 4 organische magnesium vormen te combineren heeft Vitakruid een product gecreeerd dat gebruikt kan worden als een brede aanvulling van magnesium naast uw normale voeding.


Dit Magnesium 200 Complex van Vitakruid bevat magnesiumbisglycinaat, magnesiumcitraat, magnesiummalaat en magnesiumtauraat in gelijke dosering van 50mg per magnesium vorm in 1 tablet.

Inhoud: 180 stuks

vragen vitacijn

Normale prijs:  49,90

 35,93

u bespaart: 13,97 euro

  • Vanaf 2 voor  35,21 per stuk. Bespaar 2% extra.
  • Vanaf 4 voor  34,49 per stuk. Bespaar 4% extra.
Deel dit product
Meer productinformatie
Details

Magnesium 200 complex van Vitakruid

De 4 beste magnesiumvormen in één pot: Tauraat, malaat, bisglycinaat en citraat.

Wat zijn de voordelen van Vitakruid magnesium 200 complex?
Goed opneembare magnesiumvormen voor de brede toepassing
Magnesium bisglycinaat en tauraat; voor de hersenfunctie*
Magnesium malaat en citraat; voor de spierfunctie*
Goed opneembare organische en gecheleerde vormen
Magnesiumvormen met hoge stabiliteit in maag en darmen
Met de veilige vorm van vitamine B6 (p-5-p)
Goed voor gemoedstoestand, geheugen, concentratievermogen, spieren en zenuwstelsel*

Gebruik:
Neem 1 tot 2 tabletten per dag. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Dit is een groter tablet dan gemiddeld. Wanneer je problemen hebt met het slikken van grotere tabletten dan zijn een van onze andere magnesium supplementen misschien een betere keuze.

Formaat

Welke voeding bevat magnesium?

Voedingssupplementen zijn een waardevolle aanvulling op een gezond eetpatroon. Magnesium, een essentieel mineraal, is overvloedig aanwezig in verschillende voedingsmiddelen. Naast noten, zaden en pitten, bevatten voedingsmiddelen zoals spinazie, avocado's, bananen en rauwe cacao aanzienlijke hoeveelheden van dit belangrijke mineraal.

Magnesium speelt een rol in maarliefst 300 Lichaamsprocessen

Magnesium is buitengewoon veelzijdig en biedt een overvloed aan gezondheidsvoordelen. Dit mineraal speelt een essentiële rol bij de botaanmaak en het behoud van sterke botten en tanden.* Daarnaast wordt magnesium aanbevolen voor het bevorderen van een positieve gemoedstoestand, celdeling, geheugen, leerprestaties en concentratievermogen.*

Maar dat is nog niet alles. Magnesium ondersteunt ook een normaal energiemetabolisme, de normale eiwitsynthese en handhaaft een evenwichtige elektrolytenbalans.* Bovendien draagt dit mineraal bij aan het verminderen van vermoeidheid en futloosheid.* Tot slot is magnesium gunstig voor zowel spieren als het zenuwstelsel.*

Het complete magnesium supplement voor het hele lichaam

Vitakruid Magnesium 200 Complex® biedt een uitgebreide oplossing met alle organische en aminozuurgecheleerde magnesiumvormen die Vitakruid ook afzonderlijk aanbiedt. Hiermee worden de specifieke voordelen van deze verschillende vormen gecombineerd, waardoor Magnesium 200 Complex® een veelzijdig supplement is voor diverse behoeften.

Een optimale opname verkrijg je met Organische magnesiumvormen

Magnesiumcitraatmagnesiumtauraatmagnesiumbisglycinaat en magnesiummalaat zijn organisch gebonden vormen van magnesium die beter worden opgenomen door ons lichaam in vergelijking met anorganische magnesiumvormen, zoals magnesiumchloride, magnesiumhydroxide en magnesiumsulfaat. Bijvoorbeeld, magnesiumsulfaat heeft slechts een biologische beschikbaarheid van 4 procent, wat betekent dat een dosis van 200 mg magnesiumsulfaat slechts 8 mg effectief is.

Aminozuurgecheleerde vormen voor optimale opname

Magnesiumbisglycinaat en magnesiumtauraat zijn magnesiumverbindingen gebonden aan respectievelijk glycine en l-taurine. Deze verbindingen vergemakkelijken de doorgang van magnesium door de bloed-hersenbarrière en bieden superieure opname in hersenweefsel, wat gunstig is voor gemoedstoestand, concentratie en mentale veerkracht.*

Magnesiummalaat en magnesiumcitraat zijn verbindingen van magnesium met respectievelijk appelzuur en citroenzuur. Beide zuren zijn essentieel voor de citroenzuurcyclus, het biochemische systeem dat het grootste deel van de energieproductie in onze cellen reguleert. Deze vormen worden relatief goed opgenomen door spierweefsel en zijn ideaal bij vermoeidheid en verminderde spierwerking.*

Vitamine B6 als Pyridoxaal-5-Fosfaat

Onderzoek suggereert dat vitamine B6 in combinatie met magnesium de opname van het mineraal kan verbeteren. Vitamine B6 heeft ook vele wetenschappelijk onderbouwde gezondheidsvoordelen, waaronder de bevordering van de productie van rode bloedcellen, eiwitsynthese en cysteïneaanmaak.* Pyridoxaal-5-fosfaat, de biologisch beschikbare en veiligste vorm van vitamine B6, wordt uitsluitend gebruikt in Vitakruid producten.

Samenstelling per dosering (1 tablet)RI*
Magnesium (tauraat) 50 mg 13,3%
Magnesium (malaat) 50 mg 13,3%
Magnesium (bisglycinaat) 50 mg 13,3%
Magnesium (citraat) 50 mg 13,3%
L-Taurine 522 mg **
Vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat) 0,7 mg 50%
* Referentie-Inname
** Geen RI vastgesteld
   

Ingrediënten: L-taurine, magnesiumtauraat, magnesiumcitraat, magnesiumbisglycinaat, magnesiummalaat, microcrystalline cellulose (anti-klontermiddel), stearinezuur (anti-klontermiddel), HPMC (glansmiddel), glycerol (bevochtigingsmiddel), Vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat).

Bevat geen: GMO, gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen.

* Goedgekeurde gezondheidsclaims:
Magnesium speelt een rol bij botaanmaak en het behoud van sterke botten.
Magnesium is goed voor de gemoedstoestand, het celdelingsproces, het geheugen, de leerprestatie en het concentratievermogen.
Magnesium helpt de normale eiwitsynthese, een goede elektrolytenbalans en een normaal energieleverend metabolisme te behouden.
Magnesium is van belang voor sterke tanden.
Magnesium is goed voor de spieren en het zenuwstelsel.
Magnesium heeft een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en futloosheid.
Vitamine B6 is o.a. goed voor de aanmaak van rode bloedcellen, de eiwitproductie en cysteïne aanmaak.

Meer over Vitakruid als producent

Vitakruid is een toonaangevend Nederlands bedrijf dat zich toelegt op hoogwaardige voedingssupplementen en nutraceuticals. Met meer dan een decennium aan ervaring, onderscheidt Vitakruid zich door zijn sterke focus op wetenschappelijke kennis en onderzoek, waarbij ze samenwerken met experts om innovatieve, kwalitatieve producten te ontwikkelen. Ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, met ISO 22000  en GMP-certificeringen die hun strenge controle en voedselveiligheid bevestigen. Vitakruid staat bekend om transparantie en klantgerichtheid, waarbij ze uitgebreide informatie bieden over hun producten en ingrediënten. Kortom, Vitakruid is uw betrouwbare partner als het gaat om levering van hoog kwalitatieve voedingssupplementen.

LET OP:Dit product is een voedingssupplement

  • Aanbevolen dosering niet overschrijden.
  • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
  • Buiten bereik van jonge kinderen houden.
  • Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
  • Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Disclaimer: De bovenstaande productinformatie werd aangeleverd door de producent/leverancier zelf. Mocht u toch ergens een fout zien staan laat ons dit zo snel mogelijk weten dan regelen wij dat de nodige aanpassing geregeld wordt in samenwerking met de betreffende producent/leverancier.

Video

Daarom Vitacijn

  • checkGratis verzending boven €70,-
  • checkGratis binnen 14 dagen retour
  • checkGratis persoonlijk advies
  • checkKies zelf uw bezorgdag
  • checkVeilig betalen via:

Veilig betalen

9.2 Onze vermelding op http://www.keurmerk.info Lees onze reviews! verzameld door Kiyoh.nl

Disclaimer: Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige voordat u supplementen gebruikt in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte en medicijngebruik.