Gratis verzending
op orders boven €70,-

Veilig betalen
iDeal, Bancontact, MisterCash

Heeft u een vraag?
Bel: 0516 - 52 34 21

Lamberts

Lamberts heeft een professioneel assortiment voedingssupplementen. Het bedrijf is opgericht in 1982 in Engeland. waar het tegenwoordig ook marktleider is. Lamberts is toonaangevend op het gebied van vitamines, mineralen, aminozuren, multi’s, oliën en kruiden. Omdat Lamberts een professioneel assortiment van hypoallergene, hoog- geconcentreerde supplementen heeft, zijn het producten die veel worden gezocht en gekocht.

Alle Lamberts supplementen zijn vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen en het overgrote deel van het assortiment bevat ook geen melkproducten, graan, gluten en suiker.

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
9.2 Onze vermelding op http://www.keurmerk.info Lees onze reviews! verzameld door Kiyoh.nl

Artikelen 19 tot 36 van 195 in totaal

per pagina

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
9.2 Onze vermelding op http://www.keurmerk.info Lees onze reviews! verzameld door Kiyoh.nl
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • 120 stuks
    Meer info

    Glucosamine compleet van Lamberts (120tabl)

    Deze formule is één van de meest uitgebreide die beschikbaar is. Drie tabletten bevatten 1400mg glucosaminesulfaat

    Normale prijs:  29,95

     25,16

    Vanaf:  24,15
    +
    -
  • 60 stuks
    Meer info

    L-Ornithine 500 mg van Lamberts : 60 vcaps

    Normale prijs:  32,95

     27,68

    Vanaf:  26,57
    +
    -
  • 90 stuks
    Meer info

    Glucosamine Complex, Kauwtabletten Voor Honden En Katten van Lamberts (90 kauwtabletten)

    Alleen te gebruiken voor hond en kat.

    Deze smakelijke tabletten met rundvleessmaak zijn speciaal samengesteld met de hulp van experts. Met een unieke combinatie van ingrediënten; glucosaminesulfaat, vitamine C en E, is dit een ideaal supplement voor honden en zorgt deze ervoor dat ze de optimale opname van deze kostbare voedingsstoffen binnenkrijgen, ongeacht hun leeftijd. Katten kunnen ze ook proberen als ze dat willen!

    +
    -
  • 120 stuks
    Meer info

    Glucosamine 1100mg van Lamberts (120 tabl)

    Lamberts Glucosamine 1100 is een van de meest populaire Glucosamine producten geworden in de therapeuten praktijk vanwege zijn hoge sterkte en no-nonsense prijs.

    Normale prijs:  20,95

     17,60

    Vanaf:  16,89
    +
    -
  • 60 stuks
    Meer info

    Acetyl l-carnitine van Lamberts (60caps)

    Acetyl-L-Carnitine is een aan het aminozuur L-Carnitine verwante stof. Het is één van de meest onderzochte vormen van Carnitine. Bovendien zijn er aanwijzingen dat de absorptie uit de dunne darm van de acetyl-vorm van dit aminozuur beter is.

    Normale prijs:  43,95

     36,92

    Vanaf:  35,44
    +
    -
  • 120 stuks
    Meer info

    L-Lysine 1000mg van Lamberts :(120 tabl)

    Lysine is een essentieel aminozuur en is daarmee één van de acht aminozuren die ons lichaam niet kan maken, dus we zijn volledig afhankelijk van onze voeding om aan voldoende lysine te komen. Lysine komt het meest voor in dierlijke voedingsmiddelen, zoals vlees. Groenten en plantaardige eiwitten zijn niet bijzonder hoog in lysine.

    Normale prijs:  20,25

     17,01

    Vanaf:  16,33
    +
    -
  • 90 stuks
    Meer info

    L-Arginine 1000 mg van Lamberts :(90 tabl)

    Lamberts L-Arginine 1000 mg is een aminozuurpreparaat. Aminozuren worden door het lichaam gebruikt voor de vorming van eiwitten. Eiwitten zijn essentieel voor de vorming van cellen en zijn ook betrokken in de biochemische structuur van hormonen, enzymen, neurotransmitters en antilichamen.

    Lamberts aminozuren worden gepresenteerd in hun vrije vorm, wat betekent dat ze gereed zijn om door het lichaam te worden opgenomen.

    Normale prijs:  34,95

     29,36

    Vanaf:  28,18
    +
    -
  • 60 stuks
    Meer info

    L-Carnitine 500 mg van Lamberts (60vcaps)

    Carnitine is een belangrijk aminozuur dat door het lichaam wordt gemaakt uit lysine en methionine.
    L-Carnitine staat in voor het transport van vetzuren van het cytoplasma naar de mitochondriën, de energieproducent van de cel.

    Normale prijs:  48,70

     40,91

    Vanaf:  39,27
    +
    -
  • 750 gram
    Meer info

    Pea proteinepoeder van Lamberts (750gram)

    Aminozuurcomplex (Proteïne poeder) wordt gevormd door een complex van aminozuren die worden gewonnen uit erwten. Middels een ingenieus proces van extractie en zuivering worden de eiwitten geconcentreerd van het normale niveau van 6% in de verse erwten tot aan 90% in dit preparaat van Lamberts. Dit unieke proces levert een eiwit op dat sterk oplosbaar is en daarom gemakkelijk te verteren en op te nemen. Lamberts heeft voor erwten als bron van eiwitten gekozen, omdat het aminozuurprofiel van erwten uitstekend is; het vormt een rijke bron van de vertakte keten aminozuren (leucine, isoleucine en valine) en is de rijkste natuurlijke bron van het aminozuur arginine. Het complex is een waardevolle bron van eiwitten.

    Normale prijs:  47,95

     40,28

    Vanaf:  38,67
    +
    -
  • 500 gram
    Meer info

    L-Glutamine poeder (Performance) van Lamberts (500gram)

    Glutamine is een niet-essentieel aminozuur dat normaal in het lichaam kan worden gesynthetiseerd uit vele andere stoffen.

    Normale prijs:  57,95

     48,68

    Vanaf:  46,73
    +
    -
  • 90 stuks
    Meer info

    HOND Kalmerende tabletten voor honden van Lamberts : 90 tabletten

    Voor de hond. Dit product is slechts bedoeld voor intermitterende of aanvullende voeding. Deze zachte formule helpt bij het bevorderen van een gevoel van rust en welzijn dat alle honden (en hun baasjes!), zullen waarderen. Geweldig voor huisdieren die last hebben van een verandering in routine of die overenthousiast zijn. Ook als ze bang zijn voor vuurwerk en reizen (net zoals sommige mensen).
    +
    -
  • 60 stuks
    Meer info

    L-Phenylalanine 500 mg van Lamberts : 60 capsules

    Normale prijs:  28,95

     24,32

    Vanaf:  23,35
    +
    -
  • 60 stuks
    Meer info

    Taurine 500 mg van Lamberts : 60 vcaps

    Taurine is één van de minder bekende zwavelhoudende aminozuren en kan in het lichaam worden gemaakt uit cysteïne, mits vitamine B6 aanwezig is.

    Normale prijs:  18,70

     15,71

    Vanaf:  15,08
    +
    -
  • 60 stuks
    Meer info

    L-Tyrosine 500 mg van Lamberts (60 caps)

    Tyrosine wordt beschouwd als een niet-essentieel aminozuur omdat het lichaam het kan maken uit phenylalanine. Het is een voorloper van de neurotransmitters – dopamine, adrenaline en noradrenaline. Het fungeert ook als een voorloper van bepaalde hormonen, waaronder thyroxine en voor de mens het belangrijke pigment melanine.

    Normale prijs:  26,50

     22,26

    Vanaf:  21,37
    +
    -
  • 60 stuks
    Meer info

    L-Methionine 500 mg van Lamberts : 60 vcaps

    Methionine is één van de essentiële zwavelhoudende aminozuren, omdat mensen, in tegenstelling tot bacteriën, methionine niet kunnen maken vanuit asparaginezuur.

    Normale prijs:  21,95

     18,44

    Vanaf:  17,70
    +
    -
  • 30 stuks
    Meer info

    L-Histidine 500 mg van Lamberts (30 caps)

    Histidine is o.a. betrokken bij de regulering en verbruik van een aantal essentiële mineralen en sporenelementen in het lichaam met inbegrip van zink, koper, mangaan en ijzer. 
    Lamberts aminozuren worden gepresenteerd in hun vrije vom, wat betekent dat ze gereed zijn om door het lichaam te worden opgenomen.

    Normale prijs:  21,05

     17,68

    Vanaf:  16,97
    +
    -
  • 60 stuks
    Meer info

    L-Glutathion complex van Lamberts (60caps)

    L-Glutathion Complex is een tri-peptide dat is opgebouwd uit de aminozuren cysteïne, glycine en glutaminezuur. Glutathion komt in bijna alle cellen in een hoge concentratie voor. Lamberts aminozuren worden geprestenteerd in hun vrije vorm, wat betekent dat ze gereed zijn om door het lichaam te worden opgenomen.

    Normale prijs:  43,35

     36,41

    Vanaf:  34,96
    +
    -
  • 90 stuks
    Meer info

    CLA 1000 mg van Lamberts (90 caps)

    De CLA van Lamberts is een natuurlijk geconjugeerd linolzuur bereid uit de saffloer plant. Het is een veel bekeken CLA en het unieke bereidingsproces verzekert ons van de aanwezigheid van de meest bioactieve elementen van de CLA.

    Normale prijs:  27,95

     23,48

    Vanaf:  22,54
    +
    -

Artikelen 19 tot 36 van 195 in totaal

per pagina

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
9.2 Onze vermelding op http://www.keurmerk.info Lees onze reviews! verzameld door Kiyoh.nl
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Lamberts: Hét Vertrouwde Merk voor Kwaliteit en Planeetvriendelijke Orthomoleculaire Voedingssupplementen

Lamberts is een vooraanstaand merk in voedingssupplementen, opgericht in 1982, en is de marktleider in het Verenigd Koninkrijk op het gebied van voedingssupplementen voor de voorschrijfmarkt. Ze bieden een breed scala aan producten, waaronder vitamines, mineralen, aminozuren, multivitaminen, oliën en kruiden, die worden gewaardeerd om hun kwaliteit en professionaliteit.

Kwaliteit is een essentieel kenmerk van Lamberts-producten. Ze worden vervaardigd volgens de Good Manufacturing Practice (GMP), wat inhoudt dat ze onder strikte kwaliteitsnormen worden geproduceerd om consistentie en veiligheid te waarborgen. Dit omvat zorgvuldige selectie van ingrediënten, concentratie van werkzame stoffen, en nauwkeurige etikettering van de producten.

Lamberts streeft naar de hoogste kwaliteit en doet uitgebreid wetenschappelijk onderzoek om ervoor te zorgen dat hun producten effectief zijn. Ze werken samen met universitaire onderzoeksafdelingen om de voordelen van hun supplementen te onderzoeken, en hun producten zijn vaak hoger geconcentreerd dan gemiddeld, omdat dit ondersteund wordt door onderzoek en wetenschap.

Kortom, Lamberts is een merk dat vertrouwen wekt vanwege hun inzet voor kwaliteit, wetenschappelijke basis, en nauwkeurige etikettering. Dit maakt het een voorkeurskeuze voor professionals in de orthomoleculaire geneeskunde en iedereen die op zoek is naar hoogwaardige voedingssupplementen.

Nieuwe Generatie Glucosamine:Lamberts Innoveert voor Mens, Dier en Milieu

Lamberts breidt zijn kwalitatieve assortiment Glucosamine uit met nieuwe varianten die gunstiger zijn voor mens, dier en het milieu, dankzij het gebruik van GlucosaGreen: de moderne vorm van Glucosamine.

Bij Lamberts staat kwaliteit altijd voorop. Ze produceren hun producten volgens strikte GMP-normen en baseren zich op wetenschappelijk onderzoek. De nieuwe plantaardige vervangers zijn net zo effectief als hun voorgangers. Daarom heeft Lamberts gekozen voor GlucosaGreen en Phytodroïtine.

GlucosaGreen®

GlucosaGreen vertegenwoordigt de nieuwe generatie Glucosamine en wordt gemaakt uit niet-genetisch gemodificeerde maïs via een uniek fermentatieproces.

GlucosaGreen is vergelijkbaar met Glucosamine afkomstig van schaaldieren. Het is grondig getest en bevestigd dat het geen verschil maakt ten opzichte van de oude formule.
Het is veilig en goed verdraagbaar. Het is bio-equivalent aan andere goedgekeurde vormen van Glucosamine, wat betekent dat het dezelfde gunstige veiligheids- en verdraagbaarheidskenmerken heeft als andere Glucosamine in voedingssupplementen.
Het is milieuvriendelijker en respecteert dierenrechten.

Phytodroïtine™

Phytodroïtine™ is een plantaardig alternatief voor Chondroïtine, gemaakt van een mengsel van zeewierextracten.

Dit is een 100% plantaardig alternatief voor Chondroïtine.
Het is duurzamer en heeft minder impact op het milieu dan gewone Chondroïtine.
Het wordt samengesteld met zorgvuldig gekweekte plantaardige ingrediënten, zoals zeewier, wat zowel duurzaamheid als kwaliteit en zuiverheid garandeert.
De structuur ervan lijkt sterk op Chondroïtinesulfaat afkomstig van haaien.

Verpakt met zorg voor de planeet: Lamberts kiest voor duurzaam verpakken

Lamberts houdt zich actief bezig met het verminderen van hun ecologische voetafdruk door middel van bewuste keuzes met betrekking tot verpakkingen en door samen te werken aan duurzame initiatieven. Lamberts heeft ervoor gekozen om voedingssupplementen in plastic te verpakken. Dit kan op het eerste gezicht tegenstrijdig lijken, gezien de bezorgdheid over plasticvervuiling in de natuur. Echter, de reden voor deze keuze wordt toegelicht:

- Voortdurende Innovatie: Lamberts blijft zich inzetten voor innovatie en verbetering op het gebied van plasticverpakkingen. Ze werken nauw samen met fabrikanten om manieren te vinden om het gewicht van het gebruikte plastic te verminderen.

- Gewichtsvermindering: Deze inspanningen hebben geleid tot succesvolle resultaten, waarbij het containergewicht met 10% is verminderd. Hierdoor bespaart Lamberts maar liefst 4 ton plastic per jaar.

- Duurzame Plasticrecycling: Lamberts benadrukt dat de kunststofrecyclingindustrie blijft evolueren en innoveren om recycling te optimaliseren. Hierdoor benadrukt Lamberts hun betrokkenheid bij het verminderen van hun milieu-impact en het bevorderen van duurzame praktijken in de kunststofindustrie.

Kortom, Lamberts neemt actieve maatregelen om hun ecologische voetafdruk te verminderen, ondanks het gebruik van plastic verpakkingen. Ze hebben bewezen dat ze betrokken zijn bij het verminderen van de hoeveelheid plastic die ze gebruiken en werken samen met fabrikanten om deze inspanningen voort te zetten.