Gratis verzending
op orders boven €70,-

Veilig betalen
iDeal, Bancontact, MisterCash

Heeft u een vraag?
Bel: 0516 - 52 34 21

Now

Now Foods is een gerenommeerd supplementen merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten en toewijding aan kwaliteit en zuiverheid. Het merk heeft een lange geschiedenis in de gezondheidsindustrie en heeft een solide reputatie opgebouwd bij consumenten over de hele wereld. Now Foods is door hun reputatie uitgegroeid tot 1 van de grootste supplementen merken wereldwijd.

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
9.2 Onze vermelding op http://www.keurmerk.info Lees onze reviews! verzameld door Kiyoh.nl

Artikelen 55 tot 72 van 149 in totaal

per pagina

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
9.2 Onze vermelding op http://www.keurmerk.info Lees onze reviews! verzameld door Kiyoh.nl
Pagina:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • 100 stuks
    Meer info

    Magnesium & Calcium 2:1 van NOW (100tabl)

    Bevat een combinatie van magnesium, calcium, zink en vitamine D3,. NOW Magnesium & Calcium 2:1 bevat tweemaal zoveel magnesium als calcium. Bevat magnesium en calcium in verschillende verbindingen, waaronder uit natuurlijke bron (Aquamin® TG zeemineralen).

    Normale prijs:  29,95

     23,96

    +
    -
  • 100 stuks
    Meer info

    Calcium magnesium 2:1 van NOW (100tabl)

    Calcium 500mg & Magnesium 250mg per tablet. De calcium en magnesium in dit product worden in de organische (citraat) vorm aangeboden. Dit Calcium magnesium 2:1 van NOW product is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

    Normale prijs:  16,95

     13,56

    Vanaf:  13,02
    +
    -
  • 100 stuks
    Meer info

    Kalium gluconaat 100mg van NOW (100tabl)

    Kalium in de vorm van gluconaat aangeboden in een dosering van 100mg per tablet. NOW Kalium Gluconaat is vrij van tarwe, gluten, soja, melk, ei, vis, schaaldieren, noten.

    Normale prijs:  13,95

     11,16

    Vanaf:  10,71
    +
    -
  • Meer info

    D-Mannose poeder van NOW (85gram)

    D-Mannose Poeder. Essentieël suiker dat van nature voorkomt in vruchten. D-Mannose poeder is geheel vrij van toevoegingen en geschikt voor personen die moeite hebben om capsules of tabletten te slikken.  

    Normale prijs:  49,95

     39,96

    +
    -
  • 50 stuks
    Meer info

    Curcuma longvida extract van NOW (50vcaps)

    Now Curcuma Longvida Extract Capsules is een gepatenteerde en goed opneembare vorm van Curcuma.

    Inhoud: 50vcaps (Bij de aanbevolen dagdosering is dit genoeg voor 50 dagen)

    Normale prijs:  42,95

     34,36

    Vanaf:  32,99
    +
    -
  • Meer info

    MCT Olie van NOW (946ml)

    NOW MCT Olie (Medium Chain Triglycerides) is een vetzurenpreparaat. NOW MCT Olie bevat vis ideaal voor sporters, bevat middellange ketenvetzuren, met o.a. caprylzuur en caprinezuur. Bij normaal gebruik wordt MCT olie niet omgezet in lichaamsvet.

    Normale prijs:  52,95

     40,44

    Vanaf:  38,82
    +
    -
  • 180 stuks
    Meer info

    L-Citrulline van NOW (180vcaps)

    NOW L-Citrulline 750 mg is een met L-Citrulline in de natuurlijke vorm (vrij aminozuur). NOW L-Citrulline is geschikt voor vegetariërs en veganisten. Natuurlijke variaties in kleur en geur van dit product zijn mogelijk.

    Dosering
    1-2 maal daags 1-2 vegicaps. Bij voorkeur op een lege maag of tussen de maaltijden innemen. Houd u aan de aanbevolen dosering.

    Normale prijs:  59,95

     46,19

    Vanaf:  44,34
    +
    -
  • 60 stuks
    Meer info

    UC-II Collageen type 2 van NOW (60vcaps)

    Combinatie van gestandaardiseerd kippenkraakbeen en Aquamin zeemineralen. Collageen type II is een belangrijk eiwit dat vooral voorkomt in kraakbeen en dat goed is voor het skelet. Aquamin is rijk aan spoorelementen.

    Normale prijs:  42,95

     34,36

    +
    -
  • 60 stuks
    Meer info

    Bromelaine 500mg van NOW (60vcaps)

    Bevat enzymen die eiwitten verteren. NOW Bromelaïne 500 mg wordt gewonnen uit ananas. Dit product wordt aangeboden in vegetarische capsules.

    Inhoud: 60vcaps (Bij de aanbevolen dagdosering is dit genoeg voor 60dagen)

    Normale prijs:  31,50

     25,20

    Vanaf:  24,76
    +
    -
  • 90 stuks
    Meer info

    Ashwagandha extract van NOW (90vcaps)

    NOW Ashwagandha extract is een kruidenpreparaat. Werkt ontspannend en draagt bij aan de emotionele balans. Is een antioxidant. Ondersteunt in periodes van vermoeidheid.

    Normale prijs:  27,95

     22,36

    +
    -
  • 60 stuks
    Meer info

    Probiotica 4x6 acidophilus van NOW (60caps)

    Mix van 6 verschillende probiotica-stammen. Bevat per capsule 2 miljard levensvatbare cellen van de Lactobacillus acidophilus, en 1,2 miljard van de Bifidobacterium lactis. NOW 4x6 Acidophilus is Vrij van tarwe, gluten, soja, melk, ei, vis, schaaldieren, noten EN geschikt voor vegetariërs en veganisten.

    Normale prijs:  19,95

     15,96

    +
    -
  • 90 stuks
    Meer info

    Kandillon van NOW (90vcaps)

    NOW Kandillon is een complexformule met o.a. Pau d’Arco, oregano-olie, zwarte walnoot en caprylzuur.

    Normale prijs:  39,95

     31,96

    +
    -
  • 60 stuks
    Meer info

    MSM en hyaluronzuur van NOW (60vcaps)

    NOW MSM en Hyaluronzuur is een voedingssupplement op basis van MSM (methylsulfonylmethaan). Dit is een vorm van organische zwavel dat gemakkelijk te gebruiken is door het lichaam. Hyaluronzuur is een suiker en valt daarom onder de lichaamseigen glucose bouwstenen. Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

    Inhoud: 60vcaps (Bij de aanbevolen dagdoseringen is dit genoeg voor 60 of 30 dagen)

    Normale prijs:  42,95

     34,36

    +
    -
  • Meer info

    MACA 500mg van NOW (100caps)

    Supplement op basis van maca extract met een dosering van 500mg per capsule. Dit NOW Maca product is vrij van tarwe, gluten, soja, melk, ei, vis, schaaldieren, noten.

    Normale prijs:  19,95

     15,96

    +
    -
  • 120 stuks
    Meer info

    Quercetine met bromelaine van NOW (120vcaps)

    Bromelaïne is een eiwit splitsend enzym. Dit quercetinepreparaat van NOW bevat bromelaïne ter ondersteuning van de opname en werking van de quercetine. De effectiviteit wordt verder ondersteund door het te combineren met vitamine C.

    Normale prijs:  40,95

     32,76

    +
    -
  • 120 stuks
    Meer info

    Betaine HCL van NOW (120caps)

    NOW Betaïne HCl bevat de enzymen betaïne (648mg) en pepsine (150mg) per capsule. Deze, enzymen betaïne en pepsine, komen van nature voor in ons lichaam, maar ook in planten en dieren. In voeding zijn enzymen vooral te vinden in vers (onbewerkt) voedsel, zoals verse sla en rauwe groente. 

    Normale prijs:  29,95

     23,96

    +
    -
  • 120 stuks
    Meer info

    Plant enzymes van NOW (120vcaps)

    Een uitgebreide mix van vegetarische enzymen die actief zijn in een breed pH-bereik. Het hoogwaardige supplement NOW Foods Plant Enzymes bevat spijsverteringsenzymen die worden gewonnen uit plantaardige bronnen.

    Normale prijs:  32,50

     26,00

    +
    -
  • 100 stuks
    Meer info

    Cranberry (veenbes) van NOW (100caps)

    NOW Cranberry Capsules is een kruidenpreparaat dat naast Cranberry ook vitamine C bevat. Het cranberry extract bevat een hoge concentratie flavonoïden.

    Normale prijs:  28,95

     23,16

    +
    -

Artikelen 55 tot 72 van 149 in totaal

per pagina

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
9.2 Onze vermelding op http://www.keurmerk.info Lees onze reviews! verzameld door Kiyoh.nl
Pagina:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Meer over Now Foods

NOW Foods is, zoals de naam van het merk al doet vermoeden, een Noord Amerikaans (VS) merk dat ervoor kiest de productie van haar producten geheel in het thuisland te doen. Op deze manier wil NOW Foods de kwaliteit van de productie hoog houden en behouden ze tevens hun merkidentiteit. Het merk is dan ook erg trots en hecht veel waarde aan de slogan “Made in the USA”.

Now Foods is een gerenommeerd supplementen merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten en toewijding aan kwaliteit en zuiverheid. Het merk heeft een lange geschiedenis in de gezondheidsindustrie en heeft een solide reputatie opgebouwd bij consumenten over de hele wereld.

Een aspect dat Now Foods onderscheidt, is hun streven naar wetenschappelijke validatie en onderzoek. Ze werken samen met vooraanstaande wetenschappers en instellingen om de effectiviteit en veiligheid van hun producten te waarborgen. Door middel van klinische studies en laboratoriumtests streven ze ernaar om wetenschappelijk bewijs te leveren voor de werkzaamheid van hun supplementen.

Het merk Now Foods is daarnaast ook betrokken bij de ontwikkeling van branchevoorschriften en kwaliteitsstandaarden. Ze zijn actieve leden van verschillende organisaties en werken samen met regelgevende instanties om ervoor te zorgen dat ook de bredere supplementenindustrie zich aan strikte normen houdt.

Now Foods geschiedenis

NOW Foods is ontstaan in 1948 en heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in gezonde en natuurlijke voedings producten. Ze zijn echter begonnen met een kleinschalige productie van graan en groenten producten. Ondertussen is NOW Foods echter marktleider in voedingsupplementen en leveren zij hun populaire producten over de hele wereld.

Now Foods dicht bij de natuur

NOW Foods is een merk dat dicht bij de natuur staat. Zo hebben ze door de jaren heen ruim 1.400 verschillende producten op de markt gebracht. Alle producten hebben een natuurlijk karakter, doordat er uitsluitend natuurlijke producten gebruikt worden. Het productie process behoort tot de meest geavanceerde ter wereld. Dat garandeerd een top kwaliteit. Op deze manier is het huidige assortiment ontstaan en heeft NOW Foods er een flink aantal populaire producten bij gekregen. Het team van NOW Foods bestaat zelf ook uit gekwalificeerde onderzoekers en ondernemende pioniers. De huidige CEO van NOW Foods, Jim Emme, is bijvoorbeeld begonnen als voedingswetenschapper en opgegroeid op een boerderij in Indiana (VS). De doelgroep die het merk wil bereiken zijn dan ook alledaagse mensen die streven naar excellentie en pure producten. Deze bewuste personen zijn tevens een inspiratiebron voor het merk zelf. Sommige van deze personen zijn ondertussen ambassadeurs geworden voor NOW Foods. Inmiddels staat het merk goed bekend, niet alleen met vitaminen en mineralen, maar ook met kruiden, speciale formules, vetzuren en veel meer!

Al met al is Now Foods een vertrouwd merk voor mensen die op zoek zijn naar hoogwaardige supplementen die voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Met hun nadruk op kwaliteit, zuiverheid en natuurlijke ingrediënten hebben ze een solide reputatie opgebouwd en blijven ze een favoriete keuze voor gezondheidsbewuste consumenten over de hele wereld.