Gratis verzending
op orders boven €70,-

Veilig betalen
iDeal, Bancontact, MisterCash

Heeft u een vraag?
Bel: 0516 - 52 34 21

Terranova Superfoods en Mushrooms

Terranova's superfoods en mushrooms zijn zorgvuldig geselecteerde voedingssupplementen die een overvloed aan voedingsstoffen en gezondheidsvoordelen bieden. Deze producten omvatten een rijke verscheidenheid aan biologische en vers gevriesdroogde superfoods, zoals bessen, groenten en kruiden, die essentiële vitaminen, mineralen en antioxidanten leveren voor een optimale gezondheid. Daarnaast bevat het assortiment ook medicinale paddenstoelen, die bekend staan om hun krachtige ondersteuning van het immuunsysteem en andere gezondheidsvoordelen. Door de holistische benadering en zorgvuldige verwerking van natuurlijke ingrediënten zijn de superfoods en mushrooms van Terranova een waardevolle aanvulling op een gezonde en uitgebalanceerde voeding.

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
9.2 Onze vermelding op http://www.keurmerk.info Lees onze reviews! verzameld door Kiyoh.nl

Artikelen 19 tot 36 van 53 in totaal

per pagina

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
9.2 Onze vermelding op http://www.keurmerk.info Lees onze reviews! verzameld door Kiyoh.nl
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • 100 stuks
    Meer info

    Rhodiola van Terranova (100caps van 300mg)

    Dit is een PhytoFRESH complex met onder andere vers gevriesdroogde Cordyceps Mycella, Rhodiola wortel en Amerikaanse Ginseng. Daarbij bevat dit product geen vulstoffen, bindmiddelen of andere hulpstoffen en is het geschikt voor vegetariërs en veganisten.

    Normale prijs:  63,95

     57,56

    Vanaf:  55,25
    +
    -
  • 100 stuks
    Meer info

    Turmeric 350 mg van Terranova (100 vcaps)

    Tumeric van TerraNova bevat per capsule 350mg. vers gevriesdroogde kurkuma (Curcuma Longa).

    Dit product bevat geen vulstoffen, bindmiddelen of andere hulpstoffen en is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

    Normale prijs:  49,25

     44,33

    Vanaf:  42,55
    +
    -
  • 450 gram
    Meer info

    Life drink van Terranova (454gr)

    Bevat een uitgebreide mix van gevriesdroogde, fruit, groenten en paddenstoelen. Met daarbij nog een plantaardige omega 3,6,9 mix en een krachtige spijsverteringsmix. Dit product is 100% vegan en 100% vrij van vulstoffen, bindmiddelen of andere hulpstoffen. Diep voedend en intens synergistisch, Terranova’s meervoudig award winnende Life Drink poeder is ontwikkeld als een fundamenteel voedingsproduct voor diegenen die een meer natuurlijke en holistische levensstijl willen volgen.

    Life Drink is met een dagdosering van 12gram per dag (maatschepje) te gebruiken voor een gezonde aanvulling op uw voeding en een volledige start van de dag of na een inspanning. De poeder laat zich perfect verwerken als shake.

    NATURALLY GOOD HEALTH MAGAZINE AWARDS Ireland Best food and drink highly commended 2021 life drinkRUDE HEALTH MAGAZINE AWARDS Ireland Best Food & Drink platinum 2022 life drink

    Normale prijs:  89,95

     76,40

    Vanaf:  73,34
    +
    -
  • Meer info

    Fermented mushroom complex van Terranova (50 vcaps)

    Terranova Fermented Mushroom Complex levert een compleet paddenstoelcomplex dat alle belangrijke verbindingen biedt die te vinden zijn in zowel de mycelia als de vruchtlichamen. Elke capsule bevat 300mg gefermenteerde en 100mg gevriesdroogde paddenstoelenblend. Deze formulering bevat ook gevriesdroogde gember om de biologische beschikbaarheid van de schimmelverbindingen in de paddenstoelen te ondersteunen.

    Normale prijs:  43,75

     39,38

    Vanaf:  37,80
    +
    -
  • Meer info

    Fermented chaga van Terranova (50 vcaps)

    De gefermenteerde paddenstoelen van Terranova worden door middel van van een unieke technologie (bekend als ondergedompelde teelt) geproduceerd, waarbij het mycelium op een steriel vloeibaar substraat wordt gekweekt. Het substraat op basis van elk paddenstoelensoort specifiek gekozen. Een groot voordeel van deze productiemethode is dat het groeimedium gemakkelijk van het mycelium kan worden gescheiden door filtratie. Door dit proces wordt niet alleen het mycelium behouden, maar ook alle extracellulaire bètaglucanen die in water oplosbaar zijn en zeer gemakkelijk worden geabsorbeerd. Dit zorgt voor een betere biologische beschikbaarheid, waardoor de hoogste activiteit/potentieel wordt verkregen. Bovendien behoudt het eindproduct geen sporen van het groeimedium of substraat.

    Normale prijs:  31,45

     28,31

    Vanaf:  27,17
    +
    -
  • Meer info

    Fermented cordyceps van Terranova (50 vcaps)

    De gefermenteerde paddenstoelen van Terranova worden door middel van van een unieke technologie (bekend als ondergedompelde teelt) geproduceerd, waarbij het mycelium op een steriel vloeibaar substraat wordt gekweekt.

    Normale prijs:  32,25

     29,03

    Vanaf:  27,86
    +
    -
  • Meer info

    Fermented maitake van Terranova (50 vcaps)

    Maitake-paddenstoelen zijn bijzonder rijk aan het zwavelhoudende antioxidant ergothioneïne.
    Maitake wordt ook beschouwd als een adaptogeen middel.

    Normale prijs:  31,45

     28,31

    Vanaf:  27,17
    +
    -
  • Meer info

    Fermented reishi van Terranova (50 vcaps)

     Reishi Paddenstoel, vaak aangeduid als ‘paddenstoel van onsterfelijkheid’, wordt al duizenden jaren gebruik in de oosterse wereld, vooral in China en Japan. Talrijke wetenschappelijke studies hebben de bioactieve verbindingen in reishi-paddenstoelen geanalyseerd en hebben meer dan 400 verbindingen in het vruchtlichaam, mycelia en sporen gevonden.

    Normale prijs:  29,75

     26,78

    Vanaf:  25,70
    +
    -
  • Meer info

    Fermented shiitake van Terranova (50 vcaps)

    * Bevat gefermenteerde shiitake (Lentinula edodes - gevriesdroogde myceliumcultuur LE12). Met een typische analyse van >12% polysachariden en >6% bèta-glucanen.
    * Bevat biologische shiitake (Lentinula edodes - verse gevriesdroogde hele paddenstoelcomplex mycelia & vruchtlichaam).
    * Bevat verse gevriesdroogde biologische gember rizome/wortel.

    Normale prijs:  29,99

     26,99

    Vanaf:  25,91
    +
    -
  • 100 stuks
    Meer info

    Ginseng 500mg van Terranova (100caps.)

    Veganistische en gevriesdoorgde Ginseng van Terranova. De Ginseng is gemaakt van wortels welke gestoomd zijn na de oogst en vervolgens vers gevriesdroogd. Dit levert een hoge kwaliteit Ginseng op.

    Normale prijs:  82,25

     74,03

    Vanaf:  71,06
    +
    -
  • 50 stuks
    Meer info

    Cordyceps rhodiola & ginseng van Terranova (50caps)

    Cordyceps rhodiola & ginseng van Terranova is een complex van Cordyceps Mycelia, Rhodiola wortel extract en Amerikaanse Ginseng allemaal vers gevriesdroogd.

    Daarnaast bevat dit product geen vulstoffen, bindmiddelen of andere hulpstoffen en is het geschikt voor vegetariërs en veganisten.

    Normale prijs:  61,45

     55,31

    Vanaf:  53,09
    +
    -
  • 50 stuks
    Meer info

    Mushroom synergy complex van Terranova (50caps)

    Bevat een mooie mix van 6 verschillende paddenstoelen. Allemaal gevriesdroogd voor maximale kwaliteit en zonder vul- en hulpstoffen en bindmiddelen. Mushroom Synergy van TerraNove bevat Reishi, Cordyceps, Maitake, Shiitake, Chaga en Royal Sun Agaricus paddenstoelen.

    Inhoud: 50caps (Bij de aanbevolen dagdosering genoeg voor 25 tot 50 dagen)

    Normale prijs:  47,95

     43,16

    Vanaf:  41,43
    +
    -
  • 50 stuks
    Meer info

    Chaga complex 500mg van Terranova (50caps)

    Een mooi product met vers gevriesdroogde Chaga in een dosering van 500mg. Dit product bevat geen vulstoffen, bindmiddelen of andere hulpstoffen en is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

    Normale prijs:  30,75

     27,68

    Vanaf:  26,57
    +
    -
  • 50 stuks
    Meer info

    Ginseng 500mg van Terranova (50 caps.)

    Terranova Chinese Red Ginseng 500 mg wordt geteeld in het afgelegen Chang Bai-gebergte in het noordoosten van China. De krachtige stimulerende, tonificerende en adaptogene eigenschappen van ginseng worden versterkt door het stoomproces dat plaatsvindt na de oogst en het vriesdrogen dat de activiteit bewaart en concentreert. Stomen zet ‘witte’ ginseng om in ‘rode’ ginseng en verhoogt de concentratie van het ginsenoside-gehalte van de plant, maar zonder denaturerende werking van extractie.

    Normale prijs:  45,25

     40,73

    Vanaf:  39,10
    +
    -
  • 50 stuks
    Meer info

    Maitake complex 500 mg van Terranova (50 vcaps)

    FULL-SPECTRUM Maitake 500mg (Vers Gevriesdroogd). FULL-SPECTRUM betekend dat de primordia, mycelia, het vruchtlichaam en extracellulaire verbindingen van maitake in dit product verwerkt zijn. De dosering van 500mg is de dosering aanwezig in iedere vegetarische capsule.

    Normale prijs:  28,75

     25,88

    Vanaf:  24,84
    +
    -
  • 50 stuks
    Meer info

    Chlorella 500 mg van Terranova (50 caps)

    De chlorella van Terranova groeit in een afgelegen regio in het binnenland van Mongolië en worden zorgvuldig gemonitord in een binnenmilieu met gezuiverd water. De chlorella is verwerkt op een manier die de celwanden breekt om het vrijgeven van nutritionele waarde te vergemakkelijken. Dit proces en technologie heet 'schuifspanning' en benodigd geen chemicaliën of destructieve hitte. 

    Normale prijs:  24,25

     21,83

    Vanaf:  20,95
    +
    -
  • 50 stuks
    Meer info

    Spirulina 500 mg van Terranova (50 vcaps)

    Spirulina biedt buitengewoon hoge doseringen van proteïnen en alle essentiële aminozuren. Daarnaast bevat spirulina substantiële hoeveelheden van vitamine B12, bètacaroteen, vitamine E en verschillende mineralen. Spirulina is een van de rijkste bronnen van proteïnen.

    Normale prijs:  20,25

     18,23

    Vanaf:  17,50
    +
    -
  • 50 stuks
    Meer info

    Spirulina & Chlorella complex van Terranova (50 vcaps)

    * Sterk geconcentreerde en goed verteerbare eiwitbron.
    * Voedings- en antioxidantrijke formule.
    * Biedt chlorofyl, fycocyanine, antioxidanten en ontgiftende verbindingen.
    * Biedt vers gevriesdroogde en biologische ingrediënten.

    Normale prijs:  23,99

     21,59

    Vanaf:  20,73
    +
    -

Artikelen 19 tot 36 van 53 in totaal

per pagina

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
9.2 Onze vermelding op http://www.keurmerk.info Lees onze reviews! verzameld door Kiyoh.nl
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Terranova Smooth Mag is de magnesium blend die het proberen waard is 

Smooth Mag van Terranova is een unieke magnesiumformulering die speciaal is ontworpen om een superieure biobeschikbaarheid te bieden. In tegenstelling tot veel gangbare magnesiumsupplementen, maakt Smooth Mag gebruik van een innovatieve en geavanceerde productietechniek genaamd "Magnifood Enhancement". Deze techniek combineert magnesium met synergetische voedingsstoffen en plantenextracten die de opname en werking van magnesium in het lichaam bevorderen.

Smooth Mag bevat magnesium in een vloeibare vorm, die beter wordt geabsorbeerd dan de traditionele vaste vormen zoals magnesiumoxide. Bovendien is het magnesium in Smooth Mag afkomstig van een unieke mix van rijstzemelen en mariene bronnen, waardoor het een duurzame en plantaardige bron van dit essentiële mineraal is.

De synergetische Magnifood-componenten in Smooth Mag, zoals spinazie, basilicum en gefermenteerde rijstzemelen, leveren bioactieve stoffen en enzymen die de opname en verwerking van magnesium optimaliseren. Hierdoor kan het lichaam de voordelen van magnesium ten volle benutten, waaronder het ondersteunen van de normale spierfunctie, het verminderen van vermoeidheid en uitputting, het bevorderen van een gezond zenuwstelsel en het handhaven van een goede elektrolytenbalans.

Kortom, Smooth Mag van Terranova biedt een geavanceerde en effectieve manier om aan je magnesiumbehoeften te voldoen, en dankzij de unieke Magnifood Enhancement technologie zorgt het ervoor dat je lichaam dit belangrijke mineraal optimaal kan benutten. Wil je profiteren van de voordelen van hoogwaardige magnesiumsuppletie, dan is Smooth Mag zeker de moeite waard. 

Waarom kiest Terranova voor biologische full-spectrum paddenstoelen?

De kracht van medicinale paddenstoelen onthuld in de Terranova Mushroom-lijn. Deze lijn van paddenstoelenproducten sluit naadloos aan bij de basisfilosofie van Terranova, waarbij de biochemische complexiteit van een plant essentieel wordt geacht voor de gezondheidsvoordelen, in plaats van alleen de individuele delen van de plant.

Terranova heeft bewust gekozen voor het gebruik van volledige biologische paddenstoelen, in plaats van slechts delen van een plant (zoals bij veel andere merken wel het geval is). Met behulp van full-spectrum, vers gevriesdroogde en biologische paddenstoelen - een unieke aanpak die Terranova een van de weinige merken wereldwijd maakt die gebruik maakt van onbewerkte grondstoffen - bieden de producten complete samenstellingen van paddenstoelen in alle stadia van hun ontwikkeling. Hierdoor weerspiegelen ze nauwkeurig wat de natuur heeft gecreëerd.

Waarom Kiest Terranova voor Gefermenteerde Botanicals?

Terranova heeft bewust gekozen voor gefermenteerde botanicals als een belangrijk onderdeel van hun voedingssupplementen vanwege de veranderingen in onze moderne voedingsgewoonten, die onze darmflora hebben beïnvloed. Hierdoor kan de dikke darm niet meer optimaal functioneren, waardoor ons lichaam niet volledig kan profiteren van de belangrijke biotransformatie die plaatsvindt in de dikke darm. Gefermenteerde voeding biedt hierbij ondersteuning en maakt de natuurlijke krachten uit voeding toegankelijk voor ons lichaam.

Fermentatie is een proces van biotransformatie van plantaardige stoffen, waarbij deze worden omgezet in hun bioactieve vorm. Dit proces creëert diverse biologisch actieve macromoleculen, zoals protease, amylase, cellulase en esterase, door micro-organismen. Deze enzymen spelen een essentiële rol in de chemische reacties tijdens het fermentatieproces, waarbij de plantaardige ingrediënten worden afgebroken en omgezet in nieuwe stoffen.

De keuze voor Fermedics als samenwerkingspartner heeft veel voordelen. Fermedics past een traditioneel kruidenvoorbehandelingsproces toe, aangedreven door micro-organismen en gebruikt hiervoor hun gepatenteerde melkzuur fermentatie. Dit bootst de darmfloragemedieerde biotransformatie van kruidencomponenten na, waardoor de voordelen van fermentatie optimaal worden benut.

Enkele voordelen van fermentatie door Fermedics zijn onder andere het omzetten van slecht beschikbare kruidencomponenten in gemakkelijk opneembare metabolieten, wat verschillende gezondheidsvoordelen biedt. Het zorgt ervoor dat bepaalde bioactieve stoffen een maximaal niveau kunnen bereiken, terwijl veel microben actieve kruideningrediënten als substraten gebruiken om nieuwe verbindingen te produceren. Ook kunnen kruiden geconcentreerd worden doordat micro-organismen tijdens hun groeifase niet-medicinale componenten kunnen consumeren. Daarnaast worden anti-nutriëntencomponenten in kruiden geëlimineerd, wat invloed heeft op de bioactiviteit en verteerbaarheid van de producten. Het is ook aangetoond dat de natuurlijke fermentatie van melkzuurbacteriën het totale gehalte aan polyfenolen en flavonoïden verbetert.

Fermedics past gerichte fermentatie van botanicals toe door vooraf te bepalen welke probiotische stammen geschikt zijn om de nodige omzettingen en nieuwe secundaire metabolieten aan te brengen. Dit zorgt voor een gecontroleerd en hoogwaardig fermentatieproces, in tegenstelling tot sommige andere bedrijven die kombucha culturen gebruiken, waarbij onzekerheid bestaat over de uitkomst van het fermentatieproces. Fermedics gebruikt een stam met een functioneel of hoog transformerend vermogen, en het fermentatieproces begint met een gesteriliseerd medium en wordt geënt met het gewenste micro-organisme, waardoor er geen besmetting of concurrentie tussen micro-organismen mogelijk is. Na de fermentatie wordt opnieuw gesteriliseerd om de kwaliteit van elke batch schoon en stabiel te waarborgen. Bovendien bevatten de gefermenteerde botanicals van Fermedics vaak paraprobiotica, niet-levende bacteriën die vergelijkbare gezondheidseffecten hebben als levende bacteriën.

De samenwerking tussen Terranova en Fermedics garandeert hoogwaardige gefermenteerde voedingssupplementen die de voordelen van fermentatie volledig benutten voor een optimale gezondheid.