Gratis verzending
op orders boven €70,-

Veilig betalen
iDeal, Bancontact, MisterCash

Heeft u een vraag?
Bel: 0516 - 52 34 21

Multi dag en nacht

Multi Dag en Nacht vitamines van Vitakruid zijn de enige multivitamine supplementen die rekening houden met het bioritme. Vitakruid vindt dit belangrijk omdat we overdag hele andere nutriënten nodig hebben dan ’s nachts. Vitakruid probeert met haar Multi Dag en Nacht vitamines deze verschillende behoeften zoveel mogelijk te matchen.

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
9.2 Onze vermelding op http://www.keurmerk.info Lees onze reviews! verzameld door Kiyoh.nl

Artikelen 37 tot 43 van 43 in totaal

per pagina

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
9.2 Onze vermelding op http://www.keurmerk.info Lees onze reviews! verzameld door Kiyoh.nl
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • 30 stuks
    Meer info

    Multi nacht vrouw van Vitakruid (30tab)

    De Multi Nacht Vrouw is zo samengesteld dat er rekening is gehouden met de extra voedingsstoffen voor de gezondheid van de vrouw. Een innovatieve formule speciaal gericht op voedingsbehoefte gedurende de nacht!

    Normale prijs:  16,90

     12,17

    Vanaf:  11,83
    +
    -
  • 90 stuks
    Meer info

    Multi nacht vrouw van Vitakruid (90tabl)

    ‘s Nachts heeft het lichaam meer behoefte aan de in vetoplosbare vitamines. De Multi Nacht Vrouw voorziet in extra vitamine D3 met een dosering van 25 mcg en vitamine E in de goed opneembare vorm D-alfa-tocoferol acetaat 30 mg. Vitamine F, K2 en Ascorbyl palmitaat (vitamine C).

    Normale prijs:  42,90

     30,89

    Vanaf:  30,03
    +
    -
  • 90 stuks
    Meer info

    Multi Nacht Mama van Vitakruid (90tabl)

    De Multi Nacht Mama is zo samengesteld dat er rekening is gehouden met de extra voedingsstoffen voor de gezondheid van de moeder maar vooral ook van het kindje. De behoeftes van vrouwen die zwanger willen worden, in verwachting zijn of borstvoeding geven zijn nu eenmaal anders.

    Normale prijs:  42,90

     30,89

    Vanaf:  30,73
    +
    -
  • 300ml
    Meer info

    multi dag junior van Vitakruid (300ml)

    Multi dag junior is een multivitamine supplement afgestemd op de voedingsbehoefte van kinderen overdag. Mult dag junior bevat het gerenommeerde Aquamin ® (Rode Alg) en de veiligste vorm van Vitamine B6 (P-5-P). Daarnaast bevat het zeer krachtige antioxidanten Citrus-bioflavonoïden en de vierde generatie foliumzuur Quatrefolic®

    Normale prijs:  29,90

     21,53

    Vanaf:  20,93
    +
    -
  • 60ml
    Meer info

    Multi nacht junior van Vitakruid (60ml)

    Vitakruid Multi nacht junior is een steunpilaar voor de ontwikkeling van uw kind. De Multi nacht is een uniek concept van een Multi en Omega in één!

    Dit product bevat een hoge concentratie DHA uit veganistische bron (AlphaMega3®), de koploper op vitamine K2 gebied (MenaQ7®) en bevat de ultieme synergie door combinatie K2 & D3

    Inhoud: 60ml (bij de aanbevolen dagdosering is dit genoeg voor 30 dagen)

    Normale prijs:  24,90

     17,93

    Vanaf:  17,43
    +
    -
  • Meer info

    Multi Dag en Nacht Junior van Vitakruid (300 ml & 60 ml combipack)

    Normale prijs:  49,90

     35,93

    Vanaf:  34,93
    +
    -
  • Meer info

    Multi dag & nacht man van Vitakruid (2x90)

    Formule op basis van het bioritme. Overdag wil je de concurrentie onder tafel vegen op de werkvloer, vlammen in de sportschool en de vrolijke vader zijn op het thuisfront. Niet altijd even makkelijk, maar met hoogwaardige voedingsstoffen op de juiste momenten krijg je wat extra wind in de zeilen. Multi Dag en Nacht is ontwikkelt om die nutrienten te kunnen bieden speciaal voor de man.

    Normale prijs:  77,90

     56,09

    Vanaf:  55,93
    +
    -

Artikelen 37 tot 43 van 43 in totaal

per pagina

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
9.2 Onze vermelding op http://www.keurmerk.info Lees onze reviews! verzameld door Kiyoh.nl
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Meer over Multi Dag en Nacht

Vitakruid Multi Dag & Nacht is een combipakket van 2 soorten multipreparaten: één voor de dag en één voor de nacht. Deze preparaten zijn afgestemd op het bioritme van het menselijk lichaam. Ieder organisme heeft een aangeboren mechanisme waarbij allerlei lichamelijke processen met een bepaald vast verloop plaatsvinden. In alle organismen wordt dit vaste verloop bepaald door een biologische klok. De biologische klok is rechtstreeks verbonden met het netvlies van het oog. Via de ogen wordt doorgegeven of het licht of donker is en daar wordt ons slaap- en waakritme op aangepast. In het menselijk lichaam heeft elk orgaan zijn eigen ritme en deze ritmes lopen niet allemaal gelijk. In het menselijk lichaam zijn er ongeveer 100 processen in het lichaam die ieder hun eigen 'klok' hebben. Die klokken zijn zo afgestemd dat het menselijk lichaam precies weet wat ze op welk moment nodig heeft. Zo heeft men in de ochtend behoefte aan koolhydraten, omdat die snel worden omgezet in energie voor overdag. 's Avonds heeft het lichaam echter behoefte aan proteïnen en in vet oplosbare vitaminen die nodig zijn voor de groei- en opbouwprocessen in de nacht.

Multi Dag & Nacht houdt rekening met lichaamsprocessen die overdag en 's nachts plaatsvinden. Zo zijn er aan Multi Dag energieleverende vitaminen, zoals vitamine B12 en C, toegevoegd en aan Multi Nacht in vetoplosbare vitaminen, zoals vitamine A en D3.