Gratis verzending
op orders boven €70,-

Veilig betalen
iDeal, Bancontact, MisterCash

Heeft u een vraag?
Bel: 0516 - 52 34 21

Nano Zilver (1 liter) van The Health factory

Een mineraalwater, bestaande uit gezuiverd water met 15mg/l (15ppm) ultrakleine deeltjes zilver. The Health Factory verpakt haar producten in hoogwaardig donkerviolet glas, dat alleen infrarood- en ultraviolet UVA licht doorlaat. Hierdoor is het product veel langer houdbaar.


Inhoud: 1000ml

Inhoud: 1000ml

vragen vitacijn

Normale prijs:  67,95

 61,16

u bespaart: 6,80 euro

  • Vanaf 2 voor  59,93 per stuk. Bespaar 2% extra.
  • Vanaf 4 voor  58,71 per stuk. Bespaar 4% extra.
Deel dit product
Meer productinformatie
Details

Nano Zilver van The Health factory

Nano Zilver is het eerste product dat werd uitgebracht door The Health Factory en nog altijd is het het paradepaardje van het bedrijf. Nano Zilver is een echte voeding voor de huid en werkt ook nog eens antibacterieel. Een echte alleskunner. Bij ons staat dit product dan ook bekend onder de naam ‘Genius’. Het product is volgens unieke methode geproduceerd en bestaat uit gezuiverd water met kleine deeltjes puur zilver.

Nano Zilver kan worden ingezet als uitwendig product. Zilver heeft een antibacteriële werking en steunt hierdoor ook de huid. Hierdoor is zilver tegenwoordig ook steeds vaker terug te vinden in deo, cosmeticaproducten, sokken en pleisters.

Mineraalwater met mono-atomisch,di-atomisch en nanoclusters zilver. Gemaakt van zuiver gedestilleerd water met daarin 15ppm (deeltjes per miljoen) positief geladen zilverdeeltjes tussen de 1 en 5 nanometer groot. De minuscule zilverdeeltjes zijn positief geladen, waardoor alleen de negatieve micro-organismen worden beinvloedt. Deze nauwliggende verhoudingen (deeltjesgrootte & ppm) zijn cruciaal voor de werking van de nanoclusters zilver. Aangezien zilver een lichtgevoelig mineraal is, produceert The Health Factory haar nanoclusters zilver in een lichtafgeschermde ruimte. 

The Health Factory verpakt haar producten in hoogwaardig donkerviolet glas, welke alleen de positieve infrarood- en ultravioletstraling doorlaat. Hierdoor is dit product langer houdbaar.

Inhoud: 1000ml

Nano Zilver dosering

Druppel of spray in pure vorm naar behoefte op de huid. Vraag aan een expert van deze webshop wat de ideale dosering voor u is. Raadpleeg eerst uw gezondheidsdeskundige als u gezondheidsproblemen heeft, medicijnen gebruikt of zwanger bent.

LET OP: Afgesloten en buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Na opening 1 jaar houdbaar.

Land en continent van herkomst: Nederland, Europa

Allergie informatie: Bevat 99,99 % puur zilver



Meer over The Health Factory

The Health Factory ontstond toen oprichter Steven, ooit een kunstenaar, colloïdaal zilver ontdekte. Zijn creativiteit en diepgaande onderzoek leidden tot de productie van hoogwaardige Nano Mineralen, zoals colloïdaal zilver. Dit groeide uit tot een breed scala aan Nano Mineralen van topkwaliteit. Met meer dan 400 verkooppunten in Nederland en Europese landen is The Health Factory een marktleider op het gebied van Nano mineralen. Hun producten zijn 100% zuiver, veilig, en worden snel door het lichaam opgenomen. Hun visie is om mensen bewust te maken van gezondheid en hoogwaardige supplementen aan te bieden die het lichaam, op natuurlijke wijze, helpt deze gezondheid te behouden.

Video

Daarom Vitacijn

  • checkGratis verzending boven €70,-
  • checkGratis binnen 14 dagen retour
  • checkGratis persoonlijk advies
  • checkKies zelf uw bezorgdag
  • checkVeilig betalen via:

Veilig betalen

9.2 Onze vermelding op http://www.keurmerk.info Lees onze reviews! verzameld door Kiyoh.nl

Disclaimer: Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige voordat u supplementen gebruikt in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte en medicijngebruik.