Gratis verzending
op orders boven €70,-

Veilig betalen
iDeal, Bancontact, MisterCash

Heeft u een vraag?
Bel: 0516 - 52 34 21

Vegan Bundel van Vitakruid

Voor veganisten is het belangrijk om een goede basissuppletie aanvulling te overwegen met producten zoals Multi Basis Vegan Poeder, Vegan Omega-3 1000 TG Capsules en B12 Combi 6.000® met folaat en P-5-P (60 smelttabl) helpen wij je al op gang!

Inhoud:

vragen vitacijn

Normale prijs:  106,70

 85,36

u bespaart: 21,34 euro

  • Vanaf 2 voor  75,29 per stuk. Bespaar 12% extra.
  • Vanaf 4 voor  73,75 per stuk. Bespaar 14% extra.
Deel dit product
Dit product staat in:
Meer productinformatie
Details

Vegan Bundel van Vitakruid

Wat zijn de voordelen van Vitakruid Vegan Bundel?

Vitakruid Multi Basis Vegan Poeder: Dit is een multivitamine speciaal ontwikkeld voor veganisten, die alle essentiële vitaminen en mineralen bevat.
Vitakruid Vegan Omega-3 1000 TG Capsules (60): Dit zijn milieuvriendelijke omega-3 supplementen gemaakt van algen.
Vitakruid B12 Combi 6.000® met folaat en P-5-P (60): Het wordt aanbevolen dat alle veganisten extra B12 innemen, en dit supplement biedt een goede bron van B12, samen met folaat en P-5-P.

Gebruik:

WanneerAdviesGebruik
Elke dag 1 x daags B12 Combi 6000 met folaat en P-5-P ‘s ochtends
1 x daags een maatschep Multi Basis Poeder ‘s ochtends
1 x daags Vegan Omega-3 1000 TG capsule ‘s ochtends


Basissuppletie voor veganisten: Vitakuid Vegan Bundel 

Voor veganisten is het belangrijk om een goede basissuppletie aanvulling te overwegen met producten zoals Multi Basis Vegan Poeder, Vegan Omega-3 1000 TG Capsules en B12 Combi 6.000® met folaat en P-5-P, om verschillende redenen:

Voedingsstoffen uit dierlijke bronnen ontbreken: Veganisten elimineren alle dierlijke producten uit hun dieet, waardoor ze het risico lopen om bepaalde voedingsstoffen mis te lopen, zoals vitamine B12, omega-3 vetzuren en bepaalde vitaminen en mineralen die doorgaans in dierlijke producten voorkomen.

Multi Basis Vegan Poeder: Deze multivitamine is specifiek samengesteld voor veganisten en voorziet in alle belangrijke vitaminen en mineralen die ze nodig hebben. Het is geformuleerd met nutriënten in goed opneembare vormen en effectieve doseringen, wat helpt om tekorten te voorkomen. Het kan bijdragen aan de algemene gezondheid en het energieniveau ondersteunen.

Vegan Omega-3 1000 TG Capsules: Het essentiële omega-3 vetzuur DHA, dat gunstig is voor het gezichtsvermogen, de hersenen en triglycerideniveaus, is doorgaans te vinden in vis. Deze capsules bieden een duurzaam alternatief, omdat ze zijn gebaseerd op algen. Ze leveren een hoog gehalte aan EPA en DHA, wat van cruciaal belang is voor veganisten om deze belangrijke vetzuren binnen te krijgen.

B12 Combi 6.000® met folaat en P-5-P: Vitamine B12 is cruciaal voor veganisten, omdat het voornamelijk in dierlijke producten voorkomt en een tekort vermoeidheid, verminderde gemoedstoestand en problemen met het zenuwstelsel kan veroorzaken. Dit supplement bevat biologisch actieve vormen van B12, samen met B6 en actief foliumzuur, wat zorgt voor een optimale opname. Het ondersteunt niet alleen de energieproductie, maar ook de gemoedstoestand, het geheugen en de concentratie.

Kortom, deze aanvullingen zijn van vitaal belang voor veganisten om ervoor te zorgen dat ze alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgen, hun gezondheid op peil houden en mogelijke tekorten voorkomen die kunnen ontstaan door het uitsluiten van dierlijke producten uit hun dieet. Het is belangrijk om op een evenwichtige en verantwoorde manier met een veganistisch dieet om te gaan om de optimale gezondheid te behouden.

Dosering Vitakruid Vegan Bundel 

Vitakruid Multi Basis Vegan Poeder is een multivitamine speciaal ontwikkeld voor veganisten, omdat het geen nutriënten van dierlijke oorsprong bevat. Het levert alle belangrijke vitaminen en mineralen in een goed opneembare vorm en effectieve doseringen. Met slechts één maatschep per dag krijg je alle benodigde voedingsstoffen binnen, waaronder een actief vitamine B-complex voor energie, calcium en vitamine D voor sterke spieren en botten, en vitamine C en zink voor een gezond

Samenstelling per dosering (1 maatschep à 1,8 gram)RI*
Bèta caroteen 1,5 mg **
Vitamine A (retinol acetaat) 300 mcg 38%
Vitamine B1 (thiamine HCL) 1,2 mg 109%
Vitamine B2 (riboflavine) 1,3 mg 93%
Vitamine B3 (niacinamide) 12,5 mg 78%
Vitamine B5 (calcium-D-pantothenaat) 10,5 mg 175%
Vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat) 0,7 mg 50%
Biotine (vitamine B8) 50 mcg 100%
Foliumzuur (folaat, 5-MTHF calciumzout) 200 mcg 100%
Vitamine B12 (methylcobalamine) 18 mcg 720%
Vitamine B12 (adenosylcobalamine) 7 mcg 280%
Vitamine C (calciumascorbaat) 200 mg 250%
Vitamine D3 (cholecalciferol, Vitashine®) 12,5 mcg 250%
Vitamine E (d-alfa-tocoferolacetaat) 17 mg 142%
Vitamine K2 (VitaMK7®, menaquinon-7 K2) 19 mcg 25%
Calcium (carbonaat, ascorbaat) 250 mg 31%
Chroom (picolinaat) 50 mcg 125%
IJzer (bisglycinaat) 7 mg 50%
Jodium (kaliumjodide) 70 mcg 47%
Koper (gluconaat) 0,5 mg 50%
Magnesium (citraat) 100 mg 27%
Molybdeen (natriummolybdaat) 25 mcg 50%
Selenium (methionine) 40 mcg 73%
Zink (picolinaat) 10 mg 100%
Choline (bitartraat) 50 mg **

* Referentie-Inname ** Geen RI vastgesteld

Ingrediënten: Magnesium (citraat), Calcium (carbonaat), Vitamine C (calciumascorbaat), Choline (bitartraat), Zink (picolinaat), Vitamine E (d-alfa-tocoferolacetaat), IJzer (bisglycinaat), Selenium (methionine), Vitamine B3 (niacinamide), Vitamine B5 (calcium-D-pantothenaat), Bèta caroteen, Jodium (kaliumjodide), Vitamine D3 (cholecalciferol), Koper (gluconaat), Vitamine A (retinol acetaat), Vitamine K2 (VitaMK7®, menaquinon-7 K2), Vitamine B1 (thiamine HCL), Vitamine B2 (riboflavine), Vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat), Chroom (picolinaat), Foliumzuur (folaat, 5-MTHF calciumzout), Molybdeen (natriummolybdaat), Biotine (vitamine B8), Vitamine B12 (methylcobalamine), Vitamine B12 (adenosylcobalamine).

Bevat geen: GMO, gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Vitakruid Vegan Omega-3 1000 TG Capsules biedt een duurzaam alternatief voor visolie-supplementen, die niet geschikt zijn voor veganisten. Deze capsules zijn gemaakt van algen en bevatten minimaal 100 mg EPA en minimaal 300 mg DHA, wat essentiële omega-3 vetzuren zijn die gunstig zijn voor de gezondheid van de ogen, hersenen en triglycerideniveaus. De algenolie wordt geproduceerd door DSM®, een gerenommeerde producent, met minimale CO2-uitstoot.

Samenstelling per dosering (1 capsule):   RI*
Algenolieconcentraat (life’s™ OMEGA® ) 1050 mg **
Omega 3 vetzuur 500 mg **
Waarvan:    
   EPA (omega 3) 100 mg **
   DHA (omega 3) 300 mg **
Vitamine E (D-alfa-tocoferol) 2,1 mg 18%
 * Referentie-inname    
** Geen RI vastgesteld

Ingrediënten: Algenolieconcentraat, capsule (dextrine, glycerol, carrageen, natriumfosfaat), Vitamine E (D-alfa-toceferol).

Bevat geen: GMO, gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Vitamine B12 is voornamelijk te vinden in dierlijke producten, waardoor veganisten een verhoogd risico lopen op een tekort. Daarom is het advies om B12 aan te vullen met B12 Combi 6000® met folaat en P-5-P. B12 draagt bij aan het verminderen van vermoeidheid en futloosheid, verbetert de gemoedstoestand, het geheugen en het concentratievermogen. Deze supplementen bevatten biologisch actieve vormen van B12, B6 en actief foliumzuur voor optimale opname en effectiviteit.

Samenstelling per dagdosering van 1 smelttablet: *RI %

Vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat)

3,5 mg

250%

Folaat (Quatrefolic®)

400 µg

200%

Vitamine B12 (Adenosylcobalamine)

3000 µg

120.000%

Vitamine B12 (Methylcobalamine)

3000 µg

120.000%

*RI = Referentie Inname

Ingrediënten: xylitol (zoetstof), mannitol (zoetstof), stearinezuur (anti-klontermiddel), natuurlijke aardbei aroma (smaakstof), croscarmellose sodium (bindmiddel), siliciumdioxide (vulmiddel), natuurlijk citroenzuur (smaakstof), Vitamine B6 (Pyridoxaal-5-Fosfaat), Vitamine B12 (Methylcobalamine), Vitamine B12 (Adenosylcobalamine), Foliumzuur (Quatrefolic®, folaat 5-MTHF glucosaminezout).

Bevat geen: GMO, gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, kunstmatige smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

* Goedgekeurde gezondheidsclaims:
Vitamine A is o.a. belangrijk voor: gezichtsvermogen, huid, ijzerstofwisseling, weerstand en slijmvlies.
Vitamine B1 is o.a. goed voor: hart, zenuwstelsel, gemoedstoestand, leerprestatie, concentratievermogen, geheugen en de energiestofwisseling.
Vitamine B2 is o.a. belangrijk voor: zenuwstelsel, slijmvliezen, ijzerhuishouding, huid, gezichtsvermogen en het energieleverende metabolisme.
Vitamine B3 is o.a. goed voor: huid, gemoedstoestand, leerprestatie, concentratievermogen, geheugen, slijmvliezen, zenuwstelsel en het energiemetabolisme.
Vitamine B5 draagt o.a. bij aan: de vermindering van moeheid en vermoeidheid, de normale weerstand tegen stress, geestelijke inspanning/druk en het energieleverend metabolisme.
Vitamine B6 is o.a. goed voor: cysteine aanmaak, homocysteïnemetabolisme, eiwitstofwisseling/glycogeenstofwisseling, gemoedstoestand, leerprestatie, concentratievermogen, geheugen en het zenuwstelsel.
Vitamine B8 draagt o.a. bij aan: normale haargroei, een gezonde huid, een normale stofwisseling van koolhydraten, vet en eiwitten.
Folaat draagt o.a. bij aan: extra energie bij vermoeidheid/moeheid, hersen- en zenuwfuncties betrokken bij het leervermogen, het normale functioneren van het immuunsysteem, de aanmaak van cellen en weefsels, tot de vorming van rode en witte bloedcellen en de normale aminozuursynthese.
Vitamine B12 is o.a. goed voor: het celdelingsproces, vermoeidheid en moeheid, de energiestofwisseling, de vorming van rode bloedcellen en het zenuwstelsel.
Vitamine C is o.a. goed voor: de vorming van collageen, het skelet, de huid, het ijzergehalte in het bloed, de weerstand tijdens en na fysieke inspanning, het gebit en bij vermoeidheid en moeheid.
Vitamine K ondersteunt o.a. de botten en de bloedstolling
Vitamine E beschermt gezonde cellen en weefsels
Calcium is goed voor de kalkhuishouding, voor het behoud van sterke botten en speelt een rol bij botaanmaak.
Jodium is goed voor het geheugen, de concentratie, het energiemetabolisme, de schildklier, het zenuwstelsel en de huid
Chroom draagt o.a. bij tot de instandhouding van normale bloedsuikergehalten en de normale stofwisseling van koolhydraten, vet en eiwitten.
Vitamine D is o.a. goed voor: het calciumgehalte in het bloed, het skelet, de opname van calcium, het celdelingsproces, de weerstand, het gebit en de spieren.
IJzer is o.a. goed voor: celdelingsproces, geheugen, concentratie en bij vermoeidheid en futloosheid
Magnesium is o.a. goed voor: skelet, celdelingsproces, energiemetabolisme, sterke tanden, gemoedstoestand, leerprestatie, concentratievermogen, geheugen, spieren en het zenuwstelsel.
Molybdeen draagt bij tot een normaal zwavelaminozuurmetabolisme.
Koper is o.a. goed voor: het bindweefsel in de huid, een normale pigmentatie van de huid, de weerstand en het zenuwstelsel.
Choline is o.a. goed voor het homocysteïnemetabolisme en de lever.
Selenium is o.a. goed voor: haar, nagels, tegen vrije radicalen en de schildklier.
Zink is o.a. goed voor: skelet, celdelingsproces, gezichtsvermogen, haar, huid, nagels en tegen het effect van vrije radicalen.

Meer over Vitakruid als producent

Vitakruid is een toonaangevend Nederlands bedrijf dat zich toelegt op hoogwaardige voedingssupplementen en nutraceuticals. Met meer dan een decennium aan ervaring, onderscheidt Vitakruid zich door zijn sterke focus op wetenschappelijke kennis en onderzoek, waarbij ze samenwerken met experts om innovatieve, kwalitatieve producten te ontwikkelen. Ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, met ISO 22000  en GMP-certificeringen die hun strenge controle en voedselveiligheid bevestigen. Vitakruid staat bekend om transparantie en klantgerichtheid, waarbij ze uitgebreide informatie bieden over hun producten en ingrediënten. Kortom, Vitakruid is uw betrouwbare partner als het gaat om levering van hoog kwalitatieve voedingssupplementen.

LET OP:Dit product is een voedingssupplement

  • Aanbevolen dosering niet overschrijden.
  • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
  • Buiten bereik van jonge kinderen houden.
  • Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
  • Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Disclaimer: De bovenstaande productinformatie werd aangeleverd door de producent/leverancier zelf. Mocht u toch ergens een fout zien staan laat ons dit zo snel mogelijk weten dan regelen wij dat de nodige aanpassing geregeld wordt in samenwerking met de betreffende producent/leverancier.

Video

Daarom Vitacijn

  • checkGratis verzending boven €70,-
  • checkGratis binnen 14 dagen retour
  • checkGratis persoonlijk advies
  • checkKies zelf uw bezorgdag
  • checkVeilig betalen via:

Veilig betalen

9.2 Onze vermelding op http://www.keurmerk.info Lees onze reviews! verzameld door Kiyoh.nl

Disclaimer: Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige voordat u supplementen gebruikt in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte en medicijngebruik.