Gratis verzending
op orders boven €70,-

Veilig betalen
iDeal, Bancontact, MisterCash

Heeft u een vraag?
Bel: 0516 - 52 34 21

Collageen Poeder

Let bij het kopen van collageen poeder op de vorm, afkomst en toevoegingen. Geduld is de sleutel tot het ervaren van langdurige voordelen. 

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
9.2 Onze vermelding op http://www.keurmerk.info Lees onze reviews! verzameld door Kiyoh.nl

Artikelen 19 tot 21 van 21 in totaal

per pagina

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
9.2 Onze vermelding op http://www.keurmerk.info Lees onze reviews! verzameld door Kiyoh.nl
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 19 tot 21 van 21 in totaal

per pagina

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
9.2 Onze vermelding op http://www.keurmerk.info Lees onze reviews! verzameld door Kiyoh.nl
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Collageen poeder: Hoe werkt het en waar op te letten bij aankoop?

Hoe collageen poeder werkt

Collageen poeder is een slimme manier om je lichaam te ondersteunen bij het aanmaken van collageen, een eiwit dat cruciaal is voor een gezonde huid, haar, nagels en gewrichten. Wanneer je collageen poeder inneemt, ondergaat het een specifieke verwerking in je lichaam.

In de maag worden de enzymen gebruikt om het collageen in aminozuren te knippen, die dienen als bouwstenen voor eiwitten. Deze aminozuren reizen vervolgens via de dunne darm naar je bloedbaan en worden opgenomen op plaatsen waar je lichaam ze het meest nodig heeft. Belangrijke aminozuren zoals proline, glycine en hydroxyproline spelen een rol bij de aanmaak van nieuw collageen, waardoor je huid en lichaam ondersteund worden.

Waar op te letten bij het kopen van collageen poeder

Bij het kiezen van een collageen poeder is het essentieel om op enkele belangrijke aspecten te letten om de beste resultaten te behalen:
Gehydrolyseerde variant: Kies voor gehydrolyseerd collageen. Deze variant is gemakkelijker verteerbaar, omdat het bestaat uit kleinere eiwitten die je lichaam efficiënt kan opnemen.
Afkomst: Ga voor collageen afkomstig van betrouwbare bronnen, zoals grasgevoerde dieren of viscollageen. Dit garandeert een hoogwaardig en zuiver collageenproduct.
Toevoegingen: Vermijd onnodige toevoegingen en vulstoffen. Een puur collageenproduct is ideaal, maar als het vitamine C bevat, kan dit de opname verbeteren.
Wat is Peptan® collageen?
Peptan® is een merk van collageenpeptiden dat wereldwijd bekend is. Het merk staat garant voor een hoge zuiverheid en een zeer hoge biologische beschikbaarheid, vanwege de gehydrolyseerde vorm. Dit betekent dat de collageenpeptiden in Peptan® gemakkelijk door het lichaam kunnen worden opgenomen en effectief kunnen zijn bij het ondersteunen van een gezonde levensstijl. Verschillende wetenschappelijke studies hebben de effectiviteit van Peptan® bevestigd bij het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van het lichaam.

Hoe gebruik je collageen poeder?

Het advies is collageen gedurende 25 opeenvolgende dagen te gebruiken, gevolgd door een pauze van 5 dagen. Maar waarom deze specifieke cyclus?

Het doel is om te voorkomen dat je lichaam te afhankelijk wordt van het collageen supplement. Door gedurende 5 dagen te stoppen met de inname, stimuleer je het lichaam om zelf collageen te blijven produceren. Deze afwisseling houdt de natuurlijke collageenproductie in stand, waardoor het effectiever blijft. Deze cyclus kan continu worden herhaald, zo lang als gewenst, om de optimale voordelen van collageen te behouden. Ontdek de juiste balans en ervaar de positieve impact op je huid, haar, nagels en gewrichten!

Wanneer kan je resultaat verwachten?

Het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben. Collageenpoeder vereist geduld. Onderzoeken tonen aan dat effecten vaak pas na een langere periode van 8 weken tot pas na 12 maanden merkbaar zijn. Regelmatig gebruik is de sleutel tot het ervaren van de voordelen op lange termijn.

Het effect van collageen met vitamine C

Collageenpoeder en vitamine C vormen een krachtige combinatie. Vitamine C draagt bij aan de vorming van collageen, versterkt de huid van binnenuit, ondersteunt kraakbeen en behoudt sterke botten. Daarnaast beschermt het tegen invloeden van zonlicht en vervuiling. Combineer beide voor een optimaal effect.

Kortom, let bij het kopen van collageen poeder op de gehydrolyseerde vorm, kwaliteit en toevoegingen. Geduld is de sleutel tot het ervaren van langdurige voordelen. 

* Goedgekeurde gezondheidsclaims:
Vitamine C is van belang voor de vorming van collageen wat belangrijk is voor de botten
Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de botten

Beautyclaims
Voor behoud van de stevigheid en elasticiteit van de huid
Collageen hydrateert de huid en maakt de huid van binnenuit mooier