Gratis verzending
op orders boven €70,-

Veilig betalen
iDeal, Bancontact, MisterCash

Heeft u een vraag?
Bel: 0516 - 52 34 21

50 plussers

Naarmate we ouder worden maakt het lichaam minder stoffen aan als bijvoorbeeld collageen en kraakbeen. Om het lichaam en de botten stevig en soepel te houden is het advies een hogere dosering vitamine B12 en D in te namen vanaf je 50ste levernsjaar. 

De meeste merken springen hier goed op in door een multivitamine aan te bieden die de juiste doseringen bevat waar deze levensfase om vraagt. 

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
9.2 Onze vermelding op http://www.keurmerk.info Lees onze reviews! verzameld door Kiyoh.nl

Artikelen 19 tot 36 van 38 in totaal

per pagina

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
9.2 Onze vermelding op http://www.keurmerk.info Lees onze reviews! verzameld door Kiyoh.nl
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Meer info

    Multi nacht vrouw 50+ van Vitakruid (90 tabl)

    Vitakruid Multi Nacht Vrouw 50+ biedt diverse voordelen voor vrouwen van 50 jaar en ouder. Het ondersteunt het geheugen en bevordert een goede nachtrust. Daarnaast draagt het bij aan sterke botten en spieren en heeft het antiverouderingseffecten dankzij antioxidanten zoals zeaxanthine en luteïne. Bovendien is het gunstig voor de bloedvaten, gemoedstoestand, concentratievermogen, en bevat het goed opneembare Rode Alg (Aquamin®) en NAC, de voorloper van glutathion, voor een algeheel welzijn.

    Normale prijs:  42,90

     30,89

    Vanaf:  29,65
    +
    -
  • 200 gram
    Meer info

    7M Daily Fiber (200gram) van Nutalis

    Een 100% biologisch vezelcomplex met 10 natuurlijke en vezelrijke ingrediënten. Inhoud van de verpakking is 200gram wat bij de hoogste dagdosering voor een volwassene (2 eetlepels grofweg 20gram) genoeg is voor 10 dagen.

    Voordelen 7M Daily Fiber:
    -Alle ingrediënten zijn 100% biologisch gecertificeerd
    -Unieke prebiotische multi-vezelformule met diverse oplosbare vezels, ruwe vezels, paddenstoelen-, bessen- en algenpoeders
    -Compleet met alle van nature aanwezige mineralen, vitaminen, proteïnen en polyfenolen ter ondersteuning van de darmfunctie
    -Goed verdraagbaar en passend in een FODMAP-dieet
    -Zeldzaam hoge kwaliteit en diversiteit
    -Prettig in smaak en gebruik

    +
    -
  • Meer info

    Multi 50+ van New care (60tabl)

    Een krachtige formule, helemaal afgestemd op de behoefte van mannen en vrouwen van ±50 jaar en ouder. Het is een formule voor die mannen en vrouwen die zich, ook nu ze een jaartje ouder worden, vitaal willen blijven voelen. 

    Normale prijs:  29,75

     26,78

    Vanaf:  25,70
    +
    -
  • 90 stuks
    Meer info

    Raw Whole Food MULTI plant o'vitamins (90tabl)

    Het beste groenten en fruit van gecertificeerd, biologische oorsprong is geselecteerd, geplukt en geoogst op het moment dat de rijpheid en volgroeidheid optimaal was. Bij de verwerking van deze producten is gebruik gemaakt van een exclusieve verwerkingsmethode, waarbij de vitamines en plantenzymen volledig behouden blijven. Dit resulteert in een zeer hoogwaardig, rauw voedingssupplement, boordevol waardevolle nutriënten, vitamines, mineralen, antioxidanten en sporen, die een perfecte aanvulling vormen op een veelzijdig eetpatroon met veel verschillende, verse en onbewerkte voedingsproducten. De Raw Whole Food Multi is een uitgebreide multi-vitamine met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Naast vitamines, mineralen, kruiden, o.a. Koreaanse ginseng, ginkgo, echinacea, 3 soorten mushrooms, reishi, shiitake, maitake, bevat de Raw Whole Food Multi ook enzymen en een plantaardige omega blend.

     33,95
    +
    -
  • Meer info

    Prostaatformule van Vitakruid (60vcaps)

    Vitakruid kiest in dit product voor het meest gerenommeerde zaagpalm extract wereldwijd, dat maar liefst rugsteun vindt in negentien wetenschappelijke artikelen.

    Normale prijs:  39,90

     28,73

    Vanaf:  27,93
    +
    -
  • 60 stuks
    Meer info

    Multi guard 50+ advance van Lamberts (60tabl)

    Multi Guard50+ Advance is special ontwikkeld voor de vijftigplusser. Naast vitaminen en mineralen bevat dit preparaat ook Luteïne, Curcuma, Groene Thee extract en Druivenpitextract (OPC).

    Normale prijs:  37,65

     31,63

    Vanaf:  30,36
    +
    -
  • 60 stuks
    Meer info

    BotForm van Vitortho (60tabl)

    Vitortho BotForm Tabletten is een vegan complexformule dat o.a. calcium, magnesium, zink, vitamine D3 en K2 bevat, uit natuurlijke bron. Dit complex verhoogt de opname van calcium in de botten (vitamine D3 en K2) en zorgt voor het behoud van sterke botten (calcium, magnesium). Daarbij draagt het bij aan een sterk gebit (calcium, magnesium, vitamine D). Deze formule is geschikt voor veganisten en vegetariërs.

    Normale prijs:  19,95

     15,96

    Vanaf:  15,32
    +
    -
  • 60 stuks
    Meer info

    Vitortho Meer-in-1 50+ (60tab)

    Bij mensen vanaf 50 jaar kan de behoefte aan vitaminen en mineralen wijzigen. Vitortho Meer-in-1 50+ is een multi, speciaal afgestemd op deze ander voedingsbehoefte van de 50+-er.

    Normale prijs:  29,95

     23,96

    Vanaf:  23,00
    +
    -
  • Meer info

    Bot complex van Orthica : 60 tabletten

    Normale prijs:  32,95

     27,02

    Vanaf:  25,94
    +
    -
  • 60 stuks
    Meer info

    Elke Dag 50+ van Vitals (60tabl)

    Elke Dag 50+ (voorheen Elke Dag Senior) is speciaal geformuleerd voor mannen en vrouwen boven de 50 jaar. Het lichaam krijgt met de jaren andere nutritionele behoeften. Zo neemt de behoefte aan ijzer en koper af. Elke Dag 50+ bevat daarom geen ijzer en koper. Waar mannen en vrouwen op die leeftijd wel behoefte aan hebben is extra vitamine B12 en voldoende foliumzuur (folaat), Ook zijn hogere doseringen vitamine K2 en D3 belangrijk voor deze leeftijdsgroep. Daarom zijn deze ingredienten juist toegevoegd.

    Normale prijs:  49,95

     39,96

    +
    -
  • 60 stuks
    Meer info

    Elke Dag 50+ van Vitals (60caps)

    Voor vijftigplussers die de voorkeur geven aan capsules in plaats van tabletten. Elke Dag 50+ capsules bevatten per twee capsules precies dezelfde doseringen als het product Elke Dag 50+ Tabletten, met uitzondering van vitamine C (100 mg i.p.v. 200 mg), calcium (30 mg i.p.v. 150 mg) en magnesium (30 mg i.p.v. 100 mg). Deze zijn in de capsules lager gedoseerd, simpelweg omdat er meer past in een tablet dan in twee capsules. 

    Normale prijs:  34,95

     27,96

    Vanaf:  27,90
    +
    -
  • 60 stuks
    Meer info

    Bot en tandformule Pro 60 tabletten van Vitals

    Met aminozuurgebonden en uitstekend opneembare mineralen van Albion Minerals (TRAACS®) - met een ruime dosering van de beste vormen van vitamine D (D3) en vitamine K2 (MK-7). Bevat K2Vital®Delta, een geëncapsuleerde vitamine K2 met een zeer hoge stabiliteit.

    Normale prijs:  34,95

     27,96

    Vanaf:  27,40
    +
    -
  • Meer info

    Multi 50+ van Orthica : 60 softgels LET OP tht: 03-2024

    Normale prijs:  39,95

     5,00

    Vanaf:  4,80
    +
    -
  • Meer info

    Multi 50+ van Orthica (120softgels)

    Speciaal voor vijftigplussers: complete mix multivitaminen, goed voor het hart1
    Multi 50+ is een soft multivitamine-supplement speciaal voor actieve vijftigplussers die van het leven genieten, en wat aanvulling op een gezonde voeding en levensstijl kunnen gebruiken. Deze soft-Multi bevat de omega 3-vetzuren EPA en DHA, ter ondersteuning van het hart, Siberische ginseng en vitamine D.

    Makkelijk te slikken softgels
    Met vitamine D, voor een normale spierwerking
    Met Omega 3-vetzuren EPA en DHA, goed voor het hart1
    Met rhodiola, Siberische gingseng en meidoornextract

    Normale prijs:  71,95

     59,00

    Vanaf:  56,64
    +
    -
  • 90 stuks
    Meer info

    Multi vital extensis actief van Bonusan : 90 Tabletten

    Multi Vital Extensis Actief is een uitgebalanceerde multivitamine voor vijftigplussers en ouderen. Deze multivitamine draagt dankzij onder andere calcium en magnesium bij aan het behoud van sterke botten. Voor de cognitieve functie zijn ijzer, jodium en zink toegevoegd en de normale werking van het hart wordt ondersteund door vitamine B1. Daarmee is Multi Vital Extensis Actief dé multivitamine voor wie wat ouder wordt.

    -Bevat vitaminen en mineralen waar vijftigplussers meer van nodig hebben
    -Wordt goed opgenomen door het lichaam
    -Met kruidenextracten zoals Ginkgo biloba, dat goed is voor het geheugen*

    Normale prijs:  33,99

     30,59

    Vanaf:  30,29
    +
    -
  • 60 stuks
    Meer info

    Cholesterol balans van New Care (60caps)

    New Care Cholesterol Balans is een product op basis van guggul en policosanol aangevuld met vetoplosbare vitaminen A, D, E en K. Policosanol Het toegevoegde policosanol is gestandaardiseerd op 60% octacosanol. Policosanol is een natuurlijk product dat wordt gewonnen uit suikerriet.

    Normale prijs:  28,75

     25,88

    Vanaf:  24,84
    +
    -
  • 120 stuks
    Meer info

    BotForm van Vitortho (120tabl)

    Vitortho BotForm Tabletten is een vegan complexformule dat o.a. calcium, magnesium, zink, vitamine D3 en K2 bevat, uit natuurlijke bron. Dit complex verhoogt de opname van calcium in de botten (vitamine D3 en K2) en zorgt voor het behoud van sterke botten (calcium, magnesium). Daarbij draagt het bij aan een sterk gebit (calcium, magnesium, vitamine D). Deze formule is geschikt voor veganisten en vegetariërs.

    Normale prijs:  36,95

     29,56

    Vanaf:  28,38
    +
    -
  • 150ml
    Meer info

    Oligomax Multimineral (Ergybiol) van Nutergia (150ml)

    OLiGOMAX multimineral, een complete multimineralen formule voor de hele familie. OLiGOMAX multimineral kan worden aanbevolen bij algemene vermoeidheid en als seizoenssupplement voor het hele gezin. Het is zowel geschikt voor jonge kinderen als voor oudere mensen en zwangere vrouwen.

    OLiGOMAX multimineral is een complete oplossing met oligo-elementen, ontzilt zeewater en lithothamniumextract, bronnen van essentiële oligo-elementen die bijdragen aan het algemene welzijn van het lichaam.

    Magnesium draagt bij aan het verminderen van vermoeidheid en aan de normale werking van het zenuwstelsel en het energiemetabolisme. Koper en zink zijn oligo-elementen die bijdragen aan het behoud van de goede werking van het immuunsysteem en selenium helpt om de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress.

    Inhoud: 150ml (Bij de aanbevolen dagdosering genoeg voor 30dagen)

    +
    -

Artikelen 19 tot 36 van 38 in totaal

per pagina

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
9.2 Onze vermelding op http://www.keurmerk.info Lees onze reviews! verzameld door Kiyoh.nl
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3